reklama
A
agacynda
Gość
Wesoła idź na betkę za 2 tygodnie, ale jeszcze zrób teściora wcześniej dla mocniejszej krechy drugiej
Kropka przyjdzie i na nas czas :d My też będziemy miały dwie krechy jak ta lala, tylko trzeba się odblokować. Ja staram się nie myśleć w ogóle o Dzidzi...
Kropka przyjdzie i na nas czas :d My też będziemy miały dwie krechy jak ta lala, tylko trzeba się odblokować. Ja staram się nie myśleć w ogóle o Dzidzi...
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
2 tyg. wydają mi się teraz wiecznością a Ty Crazy idziesz na betę?
A
agacynda
Gość
To zaopatrz się w testy i obserwuj ciemniejące się kreski :-)
Wesoła Kobietka
To zaopatrz się w testy i obserwuj ciemniejące się kreski :-)
hehe zostały mi dwa muszą wystarczyć
A
agacynda
Gość
To jeden na tydzień
Wesoła Kobietka
Cieszę się Dziewczyny, że cieszycie się razem ze mną Trzymajcie kciuki by było wszystko ok Ja też za Was trzymam kciuki!!! &
Czarni
matka wariatka :D
Wesoła Kobietka gratulacje chociaż jedyna dobra wiadomość dzisiaj
Kropka co do twoich pytan i chyba groszka bo sie juz pogubiłam na początku czyli bardzo dawno miałam monitoring ale go zaprzestałam ze względu na nieregularne wtedy cykle i to było już beznadziejne a potem nawet o tym zapomniałam he he :0 a co do clo nie wiem czy on może mieć wpływ na mnie.... czy na coś tam co pisałaś... bo pierwszy raz clo brałam rok temu w styczniu i w lutym i dopiero teraz w marcu pierwsza dawka
Kropka co do twoich pytan i chyba groszka bo sie juz pogubiłam na początku czyli bardzo dawno miałam monitoring ale go zaprzestałam ze względu na nieregularne wtedy cykle i to było już beznadziejne a potem nawet o tym zapomniałam he he :0 a co do clo nie wiem czy on może mieć wpływ na mnie.... czy na coś tam co pisałaś... bo pierwszy raz clo brałam rok temu w styczniu i w lutym i dopiero teraz w marcu pierwsza dawka
Czarni
matka wariatka :D
normalnie dostałam oczoplonsu od oglądania ciuchów na allegro wiec nie jestem w stanie już normalnie funkcjonować idę do łóżeczka moze odeśpię tą małpę co przylazła
Wesoła jeszcze raz gratulacje wielkie
pa dziewczynki moje
Wesoła jeszcze raz gratulacje wielkie
pa dziewczynki moje
reklama
A
agacynda
Gość
Basia ja już też się zawijam odpoczywać małpową... bleeeeeeeee.. Papa :*