reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
To jesli sie @ nie pojawi do 7 to zatestuje... Dzisiaj raczej sie nie pojawi bo zaobserwowalam bialy sluz a przed @ przewaznie mam sucho...

Milego spacerowania Basia :*

hejka, wróciłam z konferencji. Mąż obiadek zrobił i teraz odpoczywamy.
W nocy bolał mnie brzuch i myślałam że @ pojawi się nad ranem ale jak do tej pory się nie zapowiada. czyli jest po terminie. kurczę nie chcę się jeszcze łudzić..jeśli ma @ przyjść to niech już przyjdzie...

przykro mi Czarni :(

Czarni witaj w klubie ja też dziś @ :-(
Najgorsze ze teraz po 28 dniach a w poprzednim miesiącu cykl trwał 32 dni i jak tu wszystko planować

no ja to mam regularnie teraz 27 28 dni wiec mogę planować a tym bardziej jestem zła bo bardzo planowałam i wykorzystalam te dni a tu nic :/
to edytuj w wykrexie

Ostatnia edycja:
reklama
AgA, szkoda :/
Ja poprasowałam, posprzatałam troche , a teraz odpoczywam. Chyba się troche prześpie, a potem wezmę za coś.
Jej, ciekawa jestem strasznie czy ktoś tam w brzuchu już się tworzy :-D

Do góry