reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

co dziś taka cisza...Ale mam zły humor po raz kolejny przekonałam się ze z rodziną to się ładnie na zdjęciu wygląda.... :wściekła/y: i jeszcze się z mężem pokłóciłam pierwszy raz od niepamiętnych czasów ::no:
na okres nadal się nie zapowiada szyjka zamknięta rozpulchniona i ten śluz wiec jutro chyba nie dostanę....

reklama
Czarni a jak z testowankiem u Ciebie bo to już jutro.. trzymam kciuki, że się uda i tyle cykli staranek wynagrodzi wreszcie ta druga kreseczka :)

jutro i tak nie będę testować najprędzej niedziela poniedziałek nie będę sie nakręcać znowu.
A co akcesoriów dla niemowlaków wszystkie nowinki mam opanowane najbardziej przydatne gadżety mam już trochę po Oliwii ale przy drugiej ciąży poszaleje :) a co mi tam :)

jutro i tak nie będę testować najprędzej niedziela poniedziałek nie będę sie nakręcać znowu.
A co akcesoriów dla niemowlaków wszystkie nowinki mam opanowane najbardziej przydatne gadżety mam już trochę po Oliwii ale przy drugiej ciąży poszaleje :) a co mi tam :)

Pewnie też nam się coś od życia należy :)

Trzymam za wszystkie kciuki :)

mam dziewczyny dokładnie taki sam plan :) tylko jeden taki mały warunek najpierw do przejścia jak ten test wrrrr

co dziś taka cisza...Ale mam zły humor po raz kolejny przekonałam się ze z rodziną to się ładnie na zdjęciu wygląda.... :wściekła/y: i jeszcze się z mężem pokłóciłam pierwszy raz od niepamiętnych czasów ::no:
na okres nadal się nie zapowiada szyjka zamknięta rozpulchniona i ten śluz wiec jutro chyba nie dostanę....

Basia nie przejmuj się... Ja mam to samo... teście mnie jakoś ostatnio dobijają, mąż się odwrócił tyłkiem i śpi, a nie powinien, bo gin kazał nam dzisiaj no wiecie, także dupa z tego wszytskiego znowu będzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie lubie mu się narzucać... Co mam go obudzić i prosić się!!!!???!!!:wściekła/y: Masakra jakaś jak mnie wszytsko wk...

Co do wózków i akcesoriów, to ja bladego pojęcia o niczym nie mam :zawstydzona/y: podoba mi się wiele rzeczy, ale nie chcę zapeszać....

Basia nie przejmuj się... Ja mam to samo... teście mnie jakoś ostatnio dobijają, mąż się odwrócił tyłkiem i śpi, a nie powinien, bo gin kazał nam dzisiaj no wiecie, także dupa z tego wszytskiego znowu będzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie lubie mu się narzucać... Co mam go obudzić i prosić się!!!!???!!!:wściekła/y: Masakra jakaś jak mnie wszytsko wk...

Coś o tym wiem :)
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
nerwy tylko człowieka biorą... jak potrzeba to nie ma a jak nie potrzeba to ile wlezie :(

reklama
Coś o tym wiem :)
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
nerwy tylko człowieka biorą... jak potrzeba to nie ma a jak nie potrzeba to ile wlezie :(

święte prawda!!!!!!

Do góry