reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Zdecydowanie. Oj Edi, jak mi się nie udało w tym cyklu to idę do gina... Miałam w marcu stwierdzone objawy policystycznych jajników, w listopadzie było wszystko cudnie pięknie ładnie... a teraz mi się wydaje, że znowu nie wytwarzam dojrzałych pęcherzyków graffa...

Agacynda no to nie wesolo ...:zawstydzona/y: ja na 5 marca tez mam wizyte w szpitalu na tzw przeglad ,bede miala wykonane usg,badania hormonow,i badanko ze tak sie wyraze palpacyjne...a to przez to ze mialam plamienia miedzymiesiaczkowe ale odkoad zaczelam brac complex wit b plamienia ustaly a wiem ze ta witamina obniza poziom prolaktyny ,wiec wychodzi na to ze mialam za wysoka i przez to te plamienia mialam ...no nic czekam na wynik testu ale i tak i tak bede muaial przelozyc wizyte bo z @ nie pojde :sorry:

reklama
dziękuję za miłe przyjęcie, cudne wiadomości na sam początek, że tyle dziś (wczoraj) dziewczyn dostało taki wyczekiwany prezent - gratuluje i tym bardziej nastraja pozytywnie, że wreszcie każdej z nas musi się udać!!!! :)
a tak w ogóle to nie było mnie tu parę godzinek i odnaleźć się nie mogę - tyle się dzieje!!!! super, mam nadzieje, że dobra passa trwać będzie nadal i jutro kolejne na liście pojawią się na czerwono :)
ja z Wami dziewczynki weterankami mogę zostać bo już nawet nie chce mi się liczyć tych cykli z marnym skutkiem - w każdym razie nadzieje jeszcze mam, że teraz będzie lepiej, czego i Wam życzę

Do góry