reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No właśnie Basia, może do gina?

Ej, wiecie jaką ostatnio mam fazę? hehe wczoraj byłam na zakupach ciuchowych z mamą i hehehehe wiecie że zupełnie bez świadomości kupuję ubrania, najczęściej bluzki, które będą spełniać swoją funkcję w ciąży ? heheheheh dopiero dzisiaj jak rozpakowywałam szmaty to zauważyłam.

reklama
Czarni no i takie podejście jest dobre nawet bardzo.... Ja się doszukuje ciągle czegoś i chyba jak nie zajdę przez następne 2 na lekach, to odstawiam wszystko w piździec i tyle. Przez to, że biore clo na lepszą owulke i w sumie żeby wyregulować trochę cykl, to przez niego spadł mi estrogen i endometrium ci,nkie się zrobiło, więc na to estrofem no i wiadomo plus lutka na ewentualne podtrzymanie.... także chora też w sumie nie jestem jakoś...

Agacynda, teraz są modne takie ciuchy, które dla ciąży też się nadają (tuniczki etc) :-)

Kurde wyszła teraz taka nowa chyba hiszpańska piosenka - kojarzycie? Na początku mnie wkurzała, ale jak dzisiaj zobaczyłam jak 2 latka mojej kumpeli wywija tyłkiem w pampersie, to oszalałam!! :-D:-D:-D Jest niesamowita, trzyma się stolika stoi i po prostu tańczy --hehhe wiwija brzuchem i tą pupą w pampersie :-D

idę na papierocha.... kurde w pacy przez 8h nie palę, bo mi nie wolno, a w domu... echhhhh

aaa i apropo's tej piosenki, to Nikolka, jak już ją słyszy to jest pisk, wrzask i albo za rączki tany, tany albo łapie się stolika i heja- tancerka mała. Naprawdę ma poczucie rytmu niesamowite.

Kurde dziewczyny macie pouzupełniane swoje profile, ja też muszę ładnie, ale nie mam na to czasu kurdeee.... w weekend zaś studia.... :no:

Dobranoc Basiaczku :-)

Tak, tak nosa, nosa hehehe

Zastanawiam się, czy fajki mają duży wpływ na zajście w ciąże.... bo znam dziewczyny, które się starały i starały, a jak rzuciły to zaszły... wiem, że to mnie niszczy, ale kurde ja jestem taka nerwowa, że szok lubie sobie zapalić i tyle... w ciąży na pewno nie będę chociażby mnie skręcało... no ale teraz...

reklama
Kropka ja też mam tak, że lubię palić i jak zajdę to z miejsca rzucam. Teraz nie mam motywacji.. Są dupeczki, które zachodzą pijąc paląc i ćpając...
Nie, nie dostałam. dzisiaj mam termin a tu duuuupa ... wiem, że w ciąży nie jestem... więc nie wiem czemu... znowu się pewnie spóźni .. już chcę dostać i zacząć nowy cykl.

Do góry