reklama
A
agacynda
Gość
Zrobię w piątek rano...
Dobranoc Kropko :*
Dobranoc Kropko :*
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kropka i Agacynda ja tez palilam i to bardzoooo duzo bo az 2 paczki dziennie ale przestalam 3 lata temu ,po smierci mojej mamy...wczesniej rowniez probowalam rzucac cudne gumy nicorette nie zdolaly pomoc a wiecie dlaczego ?? bo zeby rzucic trzeba miec silna wole i tego chciec na poczatku nie bylo latwo a nawet powiem ze bylo koszmarnie ale teraz to dym papierosowy bardzo mnie drazni nie znosze tego smrodu a fuuuj i czasami zastanawiam sie po co palilam ?//
A
agacynda
Gość
Edi, ja wiem, że trzeba chcieć i mieć silną wolę... Silną wolę mam ale nie chcę rzucać póki co... Ale na szczęście nie palę tyle... paczka starcza mi na 2/3 dni... w zależności od tego czy jestem sama i ktoś jest ze mną... We Wrocławiu jak jestem to pale jedną paczkę na 3 dni... a jak jestem u Swojego to 1.5 dnia... Ale to chyba dlatego, że w swoim mieszkaniu wychodzę na balkon a u Niego mogę palić w mieszkaniu.
A
agacynda
Gość
Nooo Edi podejrzewam, że jak zajdę w ciążę, to od razu rzucę... I myślę, że już nie wrócę do palenia.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Nooo Edi podejrzewam, że jak zajdę w ciążę, to od razu rzucę... I myślę, że już nie wrócę do palenia.
To zycze Ci wytrwalosci w postanowieniu,bo pozniej bedziesz miala dla kogo byc zdrowa ...tzn teraz tez napewno masz ,ale jednak dziecko to wieksza motywacja ;-)
A
agacynda
Gość
no zdecydowanie tak właśnie będzie
Edi tak w ogóle Ty jesteś w wieku mojego )
Edi tak w ogóle Ty jesteś w wieku mojego )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
no zdecydowanie tak właśnie będzie
To moze beda juz Twoje ostatnie papieroski ,w piatek sie wszystko wyjasni ,tylko teraz nie pal za dwoje
O no to milo :-) tylko nie pisz ze jest fryzjerem taj jak ja
Ostatnia edycja:
reklama
A
agacynda
Gość
nie ma takiej możliwości. A Ty jak się czujesz na testowanko w pt?