reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No to jest najgorsze.. jak się nie udało, to małpa powinna przyjść i tyle, a nie jeszcze podnosić ciśnienie :wściekła/y: kurczeee zrob jeszcze testa w razie coś jeśli chcesz oczywiście...

Mykam do łózia. Buziole

reklama
Kropka i Agacynda ja tez palilam i to bardzoooo duzo bo az 2 paczki dziennie :zawstydzona/y: ale przestalam 3 lata temu ,po smierci mojej mamy...wczesniej rowniez probowalam rzucac cudne gumy nicorette nie zdolaly pomoc a wiecie dlaczego ?? bo zeby rzucic trzeba miec silna wole i tego chciec :tak: na poczatku nie bylo latwo a nawet powiem ze bylo koszmarnie ale teraz to dym papierosowy bardzo mnie drazni nie znosze tego smrodu a fuuuj :no: i czasami zastanawiam sie po co palilam ?//:sorry:

Edi, ja wiem, że trzeba chcieć i mieć silną wolę... Silną wolę mam ale nie chcę rzucać póki co... Ale na szczęście nie palę tyle... paczka starcza mi na 2/3 dni... w zależności od tego czy jestem sama i ktoś jest ze mną... We Wrocławiu jak jestem to pale jedną paczkę na 3 dni... a jak jestem u Swojego to 1.5 dnia... Ale to chyba dlatego, że w swoim mieszkaniu wychodzę na balkon a u Niego mogę palić w mieszkaniu.

Agacynda no wlasnie trzeba chciec :-D ale jestes mlodziutka i szkoda zycia na taka trucizne :zawstydzona/y:
I zgodze sie z Toba ze jak mozna palic wszedzie to papierosy szybciej sie wypala :-p

Nooo Edi podejrzewam, że jak zajdę w ciążę, to od razu rzucę... I myślę, że już nie wrócę do palenia.

no zdecydowanie tak właśnie będzie :)

Edi tak w ogóle Ty jesteś w wieku mojego :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry