reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny nie wiem co mam zrobić...rano zmierzyłam temp i było 36.09 :szok: nie wiem może to jakieś zaburzenie cholercia....i co mam wpisać tą temp...nie zmierzyłam drugi raz nie wiem co myśleć. Może źle popatrzyłam...
Teraz to już przegięłam zamiast zrobić test owulacyjny siknęłam na ciążowy i jakiś cień wyszedł ale na zdjęciu go nie widać i ledwo ledwo pod światło. Ehhh przecież to nie możliwe żeby mi wyszedł...

Ostatnia edycja:
reklama
Coś mi się wydaje,że ten test ciążowy z allegro może wykryć trochę hormonu LH. BO owulacyjny mam pozytywny aż bordowy...:-) przeanalizowałam mój wykres nie mozliwe żeby to była ciąża...:-D

Hej dziewczynki ;-)

Ja dziś też doła jakiegoś mam :-( Nic a nic mnie nie boli, zero czegokolwiek - chyba się nakręcałam za bardzo :-( To oczekiwanie jest straszne, czuję się beznadziejnie, wszystko mnie drażni, o niczym innym nie myśle tylko o dniu testowania - to już psychoza jakaś !!!!!!!!!!

Asita ja trzymam kciuki żeby ta wredota do ciebie nie przylazła ;-)

Sailor a może, może ;-)

Przepraszam, że zaczęłam Was dołować. cieszmy się lepiej razem z Palmą!! Niech w tym roku uda nam się wszystkim!! :*

reklama
ojj Sailor takie roztargnienie to też fajny objaw - siknąć na test ciażowy zamiast na owulacyjny, zresztą bj miałaś bardzo wcześnie...

No właśnie, w którym dniu cyklu po owulacji można już robić teścior? czekać do dnia spodziewanej @? czy można juz wcześniej, kiedy mi radzicie testować ;> ?

Do góry