reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ehhh tylko, że u niego to nei jest tak, że tylko szafki... on jest na prawdę pedantyczny:) I dopóki on będzie sprzątał to ja nie mam nic przeciwko ale ja mam też tatę pedantycznego i wiem co to znaczy żyć z taka osoba pod jednym dachem. on sam, owszem, sprząta, ale oprócz tego goni do roboty wszystkich dookoła. Ja jak mieszkałam z rodzicami nawet szklankę po herbacie musiałam myć od razu jak ją wypiłam. Nie mogła postać na stole np do momentu jak skończę oglądać film...

reklama
Dziewczyny pomozcie
Od rana po kazdym siusianiu onajduje 2,3 krople chyba krwi (bo sa czerwone) To jest moj 23 dzien cyklu a pierwszy z clo,ktory bralam miedzy 6-10 dniami cyklu. to planienie wynikac moze z zagniezdzenia sie fasolki czy to juz okresowo?? Dodam ze troche mnie kluje w podbrzuszu. ddodam jeszcze ze okolo 12-16 dnia cyklu byl piekny plodny sluz ale tempki nie mierze bo przeciez bylam na wczasach ,wiec sobie darowalam POMOCY

wow dziewczyny wy to macie tempo...a ja tak malo czasu na przyjemosci ... w tymczytanie Was
wracajac do mojego testu clearblue...moze i rzeczywiscie jest bardziej czuly stad mozna dowiedziec sie szybciej a ja niestety jest baaardzo niecierpliwa i najlepiej to jakby mi plemiki smska puscily w chwili przebicia sie bym jako pierwsza wiedziala :)
no ale coz..
Agnieszka i Noelle wspomnialy o angielskiej sluzbie zdrowia niestety oj niestety jak cos sie zlego nie dzieje to okay ale gorzej jak cos sie dzieje i potrzebujesz opieki wowczas...jej nie ma, mialam troche problemow gdy moje pierworodne ulozylo sie posladkowo a ja niestety nawet wizyty u poloznej nie moglam dostac a co dopiero pomocy jak juz dostala to upierala sie bym rodzila naturalnie ehhh nie bede wchodzila w detale.
A o jedzeniu ohh nie prosze umieram z glodu zostaly mi 2h pracy i juz mysle o pysznych nalesnikach ktore czekaja na mnie w domciu :)
mysle ze w weekend bede probowala zrobic tescik ale z drugiej strony to dopiero pierwszy cykl od kiedy sie staramy i musze nastawic sie ze nic z tego by sie nie rozczarowac o pierwsze staralismy sie 4 m-ce i gdy sobie troche odpuscilismy to wyszlo...no nic zobaczymy oczywiscie wkrecam sobie albo w jedna albo w druga strone...to ze chyba czuje ze sie udalo albo ze ooo pewnie @ sie zbliza...chyba zliza sie ale obsesja :D
no nie dziewczyny milego reszty dzionka

Cześć dziewczyny :)
Nie pisałam dwa dni ale tyle miałąm do roboty, że pomimo chęci spania na stojąco (nie bylo mi to dane) musiałam się wziąć w garść.

Myniu przepiękna łazienka !!!
Marotka tulę mocno...
Różniczko zobacz mój wykres... mi II wyszły dopiero 13 dnia cyklu. Doczytałam na forum jednym, że taki spadek jak u mnie się pojawił często pojawia się przy zagnieżczaniu jajeczka. U mnie tez 9 dpo był skok później troszkę spadło a później wzrosło jak szalone!!!....U Ciebie wykres malina więc szykuj się na wrażenia związane z II :tak:
Asita gratuluję pięknego skoku tempki !!! Po takim serduszkowaniu i skoku to nie ma szans żeby się nie udało.

Miała jeszcze co napisać komuś ale zapomniałam :baffled:

U mnie wszystko ok. w piątek beat 47,1 a dziś 340,3 !!! :szok:po 4 (słownie czterech) dniach! To chyba dobrze przyrasta... jak myślicie? Ogólne samopoczucie ok chociaz rano odrobinę mnie muli. Cycki raz bolą bardziej raz mniej. Po południu pobolewa mnie trochę brzuch więc staram się odpoczywać. Postanowiliśmy z mężem, że będziemy chodzili teraz 2-3 razy w tygodniu na basen (mamy bardzo blisko), żeby woda relaksowała :tak:
Jutro idę na wizytę do Pani dr - dam znać jak wrócę co i jak :tak::tak:

reklama
Asita ! Ja jestem, chociaż na chwilkę, ale jednak! :) Jak Tobie minął dzionek ?

Co do męża... nie można mieć wszystkiego, jak to się mówi :tak: jeden sprząta, ale gotować wodę tylko potrafi, a inny gotuje, ale do sprzątania już nie prędko ! :) Tak to jest !

Ja mam też lenia dzisiaj, ale przynajmniej zawekowałam suszone pomidory i czosnek w zalewie oliwnej. Tyle dobrego ...

Mykam coś w domu porobić, miłego wieczoru dziewczyny - trzymam kciukasy za wszystkie :)

Ostatnia edycja:
Do góry