reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć Aśka:)moja imienniczko!!!
Ja zrobiłam sobie przerwę w obserwacjach ale od tego cyklu zaczęłam znowu mierzyć temp. Tak dla własnej informacji, żeby mniej więcej wiedzieć którego dnia cyklu mam owulację. Bo ku mojemu zaskoczeniu, co cykl jakoś inaczej to u mnie wychodzi o to dowód Obserwacja cyklu - enpr.pl

Mąż mnie zostawił dla kolegów dzisiaj na wieczór więc otworzyłam dobre czerwone wino, ugotowałam kukurydzę i zajrzałąm na forum:)

reklama
Oj odstresowoju, bo go dzisiaj wykorzystałam do granic możliwości:p:-D
Powiedziałam, że go nigdzie nie puszcze bez udanego seksu no i był 4 razy....

Hejjjjj!!! :-D
Przyczłapałam z pracy,powiem Wam ze czuje sie podejrzanie dobrze:baffled: zero jakich kolwiek dolegliwosci?? Cisza przed burzą?Zapowiedz spokojnej ciązy?? A moze cos nie tak??? I wezcie mi dogodzcie;D

Co tu u Nas slychac kochane???

Widze nowa duszyczke wsrod Nas:D Witaj Aśka1987 !!rozgosc sie tu u nas:D

agacynda widze zdrowe podejscie. Ja juz bym zwariowała i zbankrutowała na testach:sorry2:

ALG widziałas kropka!!!:D Ale super!! Ja musze czekac jeszcze tyle dni.....eh... Jak sie czujesz kochana???

rożniczka powoli dorastam do mysli zeby dac sobie ręke uciąc za Twoj cykl:D Jakies objawy???? Piekna temperaturka kochana!!!

margotka86 to nie takie pewne jeszcze,jestes dopiero 9 DPO. Tak wiec kochana nic straconego!!

agnieszka116 jak tam??

Sailor_Moon :* :*

Bzibziok mój mąz też mnie zostawił w domu samą ale na rzecz pracy:dry: A moje czerwone nabyte we Włoszech wino oddałam wczoraj solenizantce;D Co mi po nim jak tylko patrzec na nie moge:D

Asiu ja też u nastepnego skłamałam,że się staramy ponad rok bo inaczej nie chcą nic zrobić.
Noelle czekaj no jak Cie mdłości dopadną to będziesz wypatrywac dnia bez dolegliwości kochana :-D
Dziewczyny cuekam na przytulanki bo mąż nie daję żyć :-D

ja już byłam u dwóch, u drugiego też skłamałam, a on powiedział żebym poszła do kliniki niepłodności i najpierw męża przebadać. Do kliniki nie poszliśmy...jeszcze....ale męża zbadaliśmy i problem się niestety sam znalazł...ech no i teraz on się faszeruje straszną ilością prochów, a ja czekam na cud...podobno się zdarzają.
Musiałam naszą kuchnię i super wypasione obiadki przerobić na super zdrowe i witaminowe obiadki i czekamy na kolejne badanie końcem października.
Mąż poszedł do urologa, androloga a oni niestety przy męskich dolegliwościach rozkładają ręce.

reklama
Witaj Aśka. Trzymam za Ciebie kciuki :tak: z nami szybko się Wam uda :tak:

Noelle ano widziałam :tak: koło południa czułam się fatalnie... poszłam do sklepu i bylo tak duszno że o mało nie zemdlałam. Pot mi się po plecach lał... ale jak wróciłam trochę odpoczęłam i było już lepiej. Widziałam dzisiaj jakieś śladowe ilości tego brunatnego śluzu ale to bardzo bardzo niewiele więc się chyba wszystko poprawia.

Za poleceniem pani dr kupiłam nospę i jak zaczyna mnie boleć brzuch albo plecy to biore tzn. mam brać 3 x 1 jeżeli takie objawy się pojawią no i niestety dziś musiałam wziąć. Poza tym spanie mnie złapało :-D aha no i nie wiem czy to możliwe ale wydaje mi się, że czuję że mój brzuch zrobił się twardszy...

Do góry