reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No nieeeeee przez was mi się zachciało browara i jajek :szok::-D

Witam wszystkie dziewczyny, a szczególnie nowiutkie, świeżutkie, dołączone do naszego wątęczku staraczki :tak:

Co do mercilonu moja kuzynka stosowała go przez 2 lata i jak odstawiła to działał jeszcze 2, bo dopiero po 2 latach od zaprzestania brania zaszła w ciąże, więc nie wiem jak to jest.... Jednak wydaje mi się, że to jakieś bujdy...

Ja leże sobie na pełnym relaksie, 4,5 z ostatniego egzaminu, sesja zakończona, indeks oddany :-)

Poza tym byłam u ginka. Karola cieszę się, że Twoje badania ok, moje jak najbardziej też. Mój M tylko ma iść do urologa zobaczyć co powie, bo jego plemniki mają coś za dużo główek uszkodzonych.. Reszta ok. Co do mnie to szok normalnie, bo test owulacyjny z apteki ten LH już 2 dni temu pokazywał 2 tłuste krechy, a tu dzisiaj na usg okazało się, że owulka za 2 dni dopiero... ale za to mam aż 6 pecherzyków, idealnie rosnących, więc clostilbegyt daje radę :-D dzisiaj 13 dc więc owulacja już się przesuneła o 2 dni. Kurde a śluz już się ze mnie dzisiaj wylewał. No i poza tym jest jeden minus. Na tym etapie cyklu endometrium za ciękie na to żeby zarodek porządnie się zagnieździł, a więc kolejny lek o nazwie jak kupie to napisze,bo nie umiem się odczytać. Mamy kochać się w piątek i niedziele, teraz nie możemy...

Agacynda zgadzam się Wojewódzki przystojniacha a ja lubie starszych heheh mój mąż starszy ode mnie o 9 lat :-p

Wiecie co jade na stacje po redsa, a cooo... jutro mam jeszcze szkolny urlop (wzięłam na dzisiaj i jutro), więc nie musze wstawać.

Kolorowych snów. :***

PS. Anetko buziaki dla brzuszka okruszka!!!! :-) Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Matyjasowa
kiedy do ginka idziesz? 6 marca??

Kropka to widzę, że u Ciebie wszystko w porządeczku jak najlepszym :) to dobrze, cieszę się :-D

Wojewódzki mniam! Mój ode mnie jest straszy 7 lat :D

Hehe widzę, że nasze kulinaria przyciągają uwagę. ja musiałam zaspokoić swoją chęć na kanapkę z jajkiem :p Ale idę już spać bo padam na pysk nie wiedzieć czemu.
Dobbraaaaaaaaaanoc :*

hej zanim doczytam ....
.......................................................................................................
doczytalam,ale nic nie pamietam ......

agacynda jak tescior/????
czarni sluz na owu mowisz hmmmmmmm czekam na dobra nowice :)
moj M jest tez starszy odemnie o 7 lat hehehehe

z nerwow mnie mdli...mam nadzieje ze wszystko dzis załatwie

Ostatnia edycja:
hej lasencje :) matyjasowa wątpię żeby była dobra nowina mam 3 dni do @ coś mnie już wszystko boli z ciekawości zmierzyłam sobie dziś temperaturę i o zgrozo 36.5 :szok:ja mam tylko taką jeden dzień podczas okresu ale kij zobaczymy co czas pokaże.

witajcie u mnie lipa
jestem rozdrażniona, test negatywny @ nadal nie ma, a mdli od rana znowu jakaś paranoja teraz nie wiadomo kiedy się doczekam na @ dziś już 35dc ile można czekac! bez sensu wszystko mnie denerwuje bo mam dziwne bóle takie w pachwinach to co to ma wszystko być, muszę poczytać o tych długich cyklach słyszałam , że cięzko jest wtedy zajść w ciąże mam ochotę kląć dzisiaj, Oliwia urządziła mi znowu aferę że nie chce do przedszkola, mam dość pracy mam dość wszystkiego!!! ble

witajcie u mnie lipa
jestem rozdrażniona, test negatywny @ nadal nie ma, a mdli od rana znowu jakaś paranoja teraz nie wiadomo kiedy się doczekam na @ dziś już 35dc ile można czekac! bez sensu wszystko mnie denerwuje bo mam dziwne bóle takie w pachwinach to co to ma wszystko być, muszę poczytać o tych długich cyklach słyszałam , że cięzko jest wtedy zajść w ciąże mam ochotę kląć dzisiaj, Oliwia urządziła mi znowu aferę że nie chce do przedszkola, mam dość pracy mam dość wszystkiego!!! ble
nie dziwię CI się bo sama przechodziłam temat dłuuuugich cyklów i to bardzo ale tak jak napisałam Ci wczoraj poczekaj do tych 40 dni brak miesiączki test negatywny nich da Ci na wywołanie i uregulowanie oczywiście po uprzednim zrobieniu usg dla pewności

no w poniedziałek pójde do gina, jak do tej pory nie dostane ehhh a juz myslałam ze będzie dzidzia, te całe objawy identyczne jak przy ostatniej ciąży, widok jednej kreski na teście to dla mnie szok, no ale trudno najgorsze że w pracy coraz gorzej nie wiem co to będzie dalej

reklama
U mnie @ przyszła:-(no nic, tak jak pisałam marzec odpuszczam bo nie chce dziecka w grudniu, ale od kwietnia znów zaczynamy;-)Porobie sobie jeszcze jakieś badania, odwiedzę dentystę.

Do góry