reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko akcja "nie bądź ciota" wzięła się stąd, że tak sobie powiedziałam: mądra, inteligentna kobieta, radzi sobie z tyloma ciężkimi sytuacjami a głupia pizza czy chips może Cię pokonać... ale z Ciebie ciota:)

reklama
Alg ogromne gratulacje witam wśród zaciążonych

Mynia akcja nie bądź ciotą boska tylko dlaczego tak trudno ją wykonać;-)

Dominika akcja reanimacja już mnie dopadła więc i tak masz szczęście że dopiero teraz zdarzyło ci się takie omdlenie

Agacynda a ty nadal uparcie twierdzisz że nic nie ma w brzuszku:confused:

Bzibzioczk witaj po przerwie

Asita jak pomyslę że jeszcze 7 lat temu ważylam 57 kg to aż mnie ściska w dołku co ja bym dała chociaż za wagę 65 kg
:zawstydzona/y:

Przesyłam wam fluidki }}}}}}}}}}}}}}}

postaram się zajrzeć wieczorkiem jeszcze do was

buziaki

Oj kobietki kochane mi się marzy waga 56 kg i osągnełam ją po urodzeniu mojej córci a potem 4 kg w górę i tak stoję
Mam nadzieję ze w ciąży dużo mi nie przybędzie, chociaż nie mam zamiaru się oszczędzać

Agnieszko przecież Ty szczypior jesteś :tak::tak::tak::tak:

Zonqa ja też bym chciała ważyć chociaż 65 kg, chociaż 10 lat temu (o ja pierdu ale ten czas zapieprza) ważyłam 58 kg :tak:

Aga ale jak widać nic po tym nie zostaje :-p

ja sobie już obiecałam że po ciąży ostro biorę się za siebie by chociaż waga spadła z tej 7 z przodu ale póki co to do tego dużo czasu a teraz staram się pilnować tego co jem

mi też od najniższej wagi w ciąży przybyło 18 kg :(

Zonqa to łeb w łeb :) ja po wyjściu ze szpitala miałam -9, a reszta zeszła jak karmiłam cyckiem w 2-3 m-ce za to później jak zobaczyłam że mała nie ma kolek itp i zaczęłam wzbogacać swoją dietę to i wzbogaciłam swoją wagę :crazy: a naprawdę pilnowałam co jem i liczyłam kalorie a co miesiąc i tak nadprogramowe kg się pojawiały wybitnym osiągnięciem było przybranie 3 kg w dwa tygodnie:szok:
A dziś kupiłam mojej córci pierwszą osobistą szczoteczkę do zębów i pastę, będziemy szorować zębiska :-)

reklama
Czesc dziewczyny!
Caly dzien prawie przespalam.wydaje mi sie ze odespalam co nie co aczkolwiek potrafi mnie z nog sciac w przeciagu minuty:( widze ze rozpisujecie sie w temacie wag naszych cial;) ja w tym temacie mam problem, dziewczyny ja wmuszam w siebie jedzenie! Apetyt zerowy,co prawda wymiotow,mdlosci jeszcze brak a waga juz w dol o 2kg. Obecnie 47 na liczniku:/ zanim doczekam wizyty to znikne:/

Do góry