reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibzioczku no mój małż też miał ze swoją matką przejścia. Jak oglądaliśmy zdjęcia z naszego ślubu i weselicha to mówi do mnie tak: Żono ja się czuję teraz jakby mnie z więzienia wypuści teraz czuję,że zyję....tylko czemu to aż tak bardzo na zdjęciach widać :-D

reklama
hej laseczki:* u mnie jakoś powoli dzień mija. glowa troszkę pobolewa. ale wiecie co wszedzie pachnie mi wojskową grochówką:szok::-D tak bym zjadła!!! ja to mam zachcianki. szwagierki się śmieją, że babsko bedzie. fajnie by było. ale chlopca też nie odmówię:-D

bzibzioczku ale fajnie, ze jesteś:* wszystkiego najlepszego i samych pomyślności Ci życze:* dobrze, że mi się taka teściowa nie trafiła. no ale coż musisz przecierpiec
mynia bierz wolne i spędzajcie czas miło. taka okazja to aż żal nie skorzystac
agacynda ale Ty cierpliwa jesteś. może sikniesz jeszcze??
mgiełka, kinga, sailor przykro mi że @ przylazła. ale nowy cykl nowa nadzieja:)
lusia trzymam kciukaski za piękną betkę!
pianko fajne miałaś sny. a jak się czujecie?? kiedy następna wizyta?
agnieszka ja czasem też nie mam ani ochoty, ani siły na nic. no ale cóż same tego chciałyśmy. liczysz na następna pannicę w domku??
noelle do wizyty szybko zleci i napewno bedzie wszystko ok.

a ja mam jutro wizytę. ciekawe co tam u mojego bobaska:)

No niestety trafiają się takie wredne babska i kiedyś zostają teściowymi, a potem pojawiają się takie kawały, zrozumiałam je dopiero jak w moim życiu pojawiła sie teściowa, na szczęście nie widujemy się z nią zbyt często, a przez ostatnie pół roku w ogóle się do nas nie odzywała.

Bzibziok wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-)

Ja na moja teściową na razie nie narzekam zbyt dużo, jest OK tylko, finansowo wspiera 5 dzieci a oczywiście mojego męża to chyba wydziedziczyła i nie uważa za swojego syna, ale kase jak chce pożyczyć to przypomina sobie o synusiu, ale przynajmniej nie będzie mogła mi wypomnieć, że coś mam dzięki niej :-)

Dzięki, postaram się czasem odezwać, też mi się zatęskniło!
Hehe, Sailorku dzisiaj na obiad pstrąg pieczony w folii i krewetki w drugiej paczuszce z czosnkiem i koperkiem, sałatka z makaronu, brokuła, sera żółtego i kukurydzy z dodatkiem czosnku i majonezu. A dla męża karczek pieczony w sosie borowikowym z pieczarkami. Smacznego!!
A i zapomniałabym, na deser tarta ze śliwkami, borówkami i kremem pâtissière

Ostatnia edycja:
Mynia ja też jestem za wolnym piątkiem u Ciebie przecież i tak się na pracy nie skupisz ;)
Asita Ty nie myśl o tej owulacji, i tak się często kochacie że raczej nie przegapisz ;)
domik mi znowu mówią że chłopak tym razem będzie, ale ja i tak swoje wiem że będzie druga córa ;) i tak sobie myślę że jakbyś miała chłopca i się dobrze ułoży to może już będzie widać siurka :) ja mam wizytę na początku września
bzibziok witaj po przerwie :) wszystkiego naj Asieńko :) przegięłaś z tymi smacznościami...a kto mi takie smakołyki zrobi?:angry::-D
Sailor kiedy wyniki chlamydii?
Lusia poza ogólnym zmęczeniem i mdłościami reszta mniej dokucza ;) dziś wytrzymałam z małą godzinkę na placu zabaw i miałam dosyć...a na mdłości znowu sprawdza się rozgazowana cola i tym się ratuję :D trzymamy kciuki za Twoją betkę i odpowiednia dawka fluidów leci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)

Bzibzioczku witaj!! :D Takim smakołykiem poleciałaś na obiad że szok. Ja dzisiaj też mam ochotę na pstrąga. Dostałam od brata przyprawę grecką prosto z Grecji do rybek więc mam ochotę przetestować :D

Domik Wychodzi że cierpliwość to ostatnio mój forumowy nick :D będę sikać jak mi kasa pozwoli i małpa :S

reklama
Mynia Ty bierz ten wolny piątek babo! :)
Asita owulka na pewno będzie, a przy takiej częstotliwości nie sposób się w nią nie wstrzelić :p Cieszę się, że maść choć troszkę pomogła :)
bzibziok wpadasz po takim czasie i od razu zarzucasz takimi smakołykami, że ślinka to mi cieknie już do pasa :p BTW: wszystkiego najjjj z okazji imienin :)
Sailor przykro mi, że @ przyszła, ale fajnie że masz już lepszy humor :) kiedy wyniki chlamydii? Codo badania małża to my płaciliśmy 100 zł w szpitalu, wynik miał być na następny dzień, ale mój m uprosił Panią pielęgniarkę i był tego samego dnia :) Wynik wyszedł super, ale ja mimo to faszeruję Go Salfazinem, a co! :)
Lusia trzymam kciuki za betę :)
Noelle Ty się tam nie forsuj za bardzo w tej pracy, szkoda zdrowia kochana i jak się nie czujesz na siłach to tym bardziej. Co do wizyty to zobaczysz, że szybciutko Ci czas zleci i ani się obejrzysz a już będziesz po :)
Agacyndo coś jest na rzeczy :) Skoro Twój zauważył większe piersi to musi coś być w tym :) Trzymam kciuki, obyś była tą której testy poprostu nie wychodzą, a jesteś w ciąży :)
Kinga przykro mi, że wredna małpa Cię nawiedziła, ale następny cykl ma być Twój! :)
Pianko jakie fajne sny :) Fajnie masz, bo mała różnica wieku będzie między dzieciaczkami :) Uśmiałam się z tego nocnika i już widziałam oczyma wyobraźni taką małą istotkę, która targa wszędzie nocniczek :)

Przepraszam jeśli którąś pominęłam :) Ale w pracy jestem i nie daję rady ogarnąć :)

Do góry