reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

P.S.

A co u tych dziewczyn ?
die_perle...............@ 25.07.2012
agacia84................@ 05.08.2012(7)

Line-6....................@8.08.2012 (4)
Mgiełka2008...........@ 11.08.2012(10)
Madley..................@12.08.2012
Sihaya............. .....@12/13.08.2012 (8)
Agacynda................@ 13.08.2012 (10)
Czarnooka .............@17.08.2012
Kinga85..................@19.08.2012

Coś wiadomo wiecej ?

reklama
P.S.

A co u tych dziewczyn ?
die_perle...............@ 25.07.2012
agacia84................@ 05.08.2012(7)

Line-6....................@8.08.2012 (4)
Mgiełka2008...........@ 11.08.2012(10)
Madley..................@12.08.2012
Sihaya............. .....@12/13.08.2012 (8)
Agacynda................@ 13.08.2012 (10)
Czarnooka .............@17.08.2012
Kinga85..................@19.08.2012

Coś wiadomo wiecej ?

MGIEŁKA jest chora, test negatywny:( ale @ nie ma
SIHAYA pojechała na wakacje i odezwie się po powrocie
KINGA jeszcze nie testowała
AGACYNDA testowała ale nici:( ale @ tez nie ma
CZARNOOKA z tego co pamiętam to czekała na @

a reszta chyba przestała się udzielac

Hej dziewczyny
Musze sie was poradzic bo przytrafilo mi sie cos dziwnego?We wtorek dostalam@ normalnie jeden dzien pozniej ale skonczyla sie bardzo szybko bo po 3 dniach a dzisiaj obudzilam sie ze strasznym bolem brzucha,jakies dziwne skurcze,bol odchodzil i powracal po paru minutach,chcialo mi sie wymiotowac ale nie moglam,bo normalnie zawsze mialam z tym problem nie potrafie wsadzic palcy i zwymiotowac,mecze sie i czekam az samo przejdzie,a teraz znowu pare kropelek brudnej krwi ze mnie polecialo,a samopoczcie okropne czuje sie jakbym miala grype rzoladkowa.Co jest grane?

Dziewczyny chyba nie będzie u mnie fasolki...dzisiaj 1 dzień bez luteiny niby temp w górze ale od wczoraj mam bóle brzuszka dzisiaj mocniejsze takie @powe a ja ich nie miewam przed @ i plamienie malutko koloru kawy z mlekiem....test z allegro negatywny... myslicie,że te testy moga być do du...?

Klaudyno mnie się wydaje,że po prostu miałaś krótką miesiączkę czasem tak jest. A co do innych dolegliwości wygląda na zatrucie albo jelitówkę :tak:
Zastanawiam się nas wizytą w aptece i zakupem zwykłego testu ciążowego bo mój sprzedawca testów z allegro ma kikla opini że jego testy ciąży nie pokazały mimo,że była...:no:

Tez tak myslalam,ale jak teraz bol troche ustal i pojawilo sie lekkie krwawienie to juz zglupialam,nigdy mi sie takie cos nie przytrafilo.Moj mowi ze to moglo byc poronienie skoro po bolach pojawilo sie plamienie.Jestem przerazona:shocked2:

klaudyna zgadzam się z Sailor, że takie krótkie @ też się nam zdarzają. pij dużo wody i może jakąs smecte zayj, albo nospe na te skurcze i odpocznij
sailor jesli masz szanse to kup w aptece test. nie zaszkodzi. trzymam kcciuki! a Tobie zawsze jak odstawisz luteine to plamienie się zdarza??
agacynda to teraz porozmawiaj ze swoim brzuszkiem, żeby tą @ wypchnął:p

reklama
domik zdarza mi się w każdym cyklu po duphastonie ale w tym cyklu biorę luteinę. To plamienie jest trochę inne niż po dupku i boli mnie brzuszek a nigdy nie boli przed @
Kupiłam test zrobię jutro z porannego moczu...

Do góry