reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Powiem wamże ja w ogóle jestem nie do życia po powrocie z pracy a zaczęło się wczoraj. Padłam jak wróciłam.
Dzisiaj za to pobolewa od czasu do czasu brzuszek cos podobnie do @ tylko,że ja bolący brzuszek mam w 1 dniu @ nigdy przed...:confused2: i te pryszcze...zaczęły schodzic i znowu lipa zatrzymało się. :wściekła/y:

Martuchaa ja zawsze niecierpliwa z tym testowaniem jestem a im dłużej testuję tym bardziej przestaje wierzyć,że się uda. Zrobiłabym betkę i by było wiadomo ale mam na 6 do pracy więc mogę zapomnieć.

reklama
Noelle ja to w ogóle chyba szurnięta jestem chyba z tym testowaniem. Zimno mi...i nie mam humoru. czemu jestem taka zmęczona wrrr może to skutek uboczny luteiny....

Ale się naspacerowałam z córcią :/ nie lubię chodzić do parku bo tu jedna znajoma mama, tam druga i pół dnia schodzi :/
Noelle Ty wskakuj do kwietniówek bo po pierwsze jak miałaś wcześniej owulkę to pewnie pod koniec kwietnia urodzisz a po drugie gdzie Ty znajdziesz drugie takie jak My ;D Sailor też jeszcze w kwietniu wyląduje :)
Zonqa śliczny domek ma Twoja dzidzia :)
Anke24 pogratuluj córci od nas! a mama pewnie pęka z dumy ;)

Od nas także lecą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej dziewczyny!
Dawno mnie tu nie bylo,sporo sie wydarzylo,dziewczynki staraja sie i testuja-tylko tak trzymac,ktos wczysniej napisal ze jak nowe staraczki przychodza to stare zachodza w ciaze,widac ze to prawda,wiec moze i ja za pare miesiecy bede w ciazy,moj ma jakies przeczucia i powiedzial ze w ciaze zajde w listopadzie,ale oczywiscie starac bedziemy sie kazdego miesiaca.

Noelle moje najszczersze GRATULACJE!!! to ze objawow nie masz to nie musisz sie tym przejmowac,czytalam ze nie zawsze kobiety maja objawowa ciaze,kazda ciaza jest inna i kazda kobieta przechodzi to inaczej.Dbaj o siebie i o fasolke ;-)

Musze powiedziec ze mialam strasznie krotka@ bo tylko 3 dni,ale ja normalnie mam 4 czasami 5 dni,wiec sie przejmuje,tymbardziej ze straszne upaly tu panuja.

Wczoraj urzadzilismy sobie z moim romantyczny wieczor,a raczej noc,cale popolunie poznej odsypialismy po tej nocy.Wszysko mnie boli,ale bylo cudownie:happy::happy:

Dziewczyny! już jestem w domu więc mogę poodpisywać
Noelle serdeczne gratulacje!!! Ja po tym Twoim wykresie od razu wiedziałam, że coś jest na rzeczy :tak:

Sailor zrób test rano jeszcze raz. Czytałam w weekend artykuł, że po 2h jak sie spojrzy na test a byl blady to moze on byc bardziej widoczny albo fałszywie negatywny !:szok:

U mnie koniec urlopu :-( od poniedziałku już do pracy :-( Przyznam, że odpoczełam sobie porządnie :tak: Pobalowaliśmy z mężem, przutalanek było że hoho ;-) więc może coś będzie z tego... chociaż ...
....zrobiłam test i nie wyszedł ale to może dlatego że był czułości 25 no i robiłam go o 18.... Będziemy szli na zakupy do Kauflandu to tam poszukam tych co Sailor pisała, że mają czułość 10....

Powiem Wam, że od jakiś 4-5 dni ciągle kuje mnie jajnik, no ale prawie cały czas a już szczególnie czuję go wieczoram. Do tego mam dość dużo takiego gęstawego śluzu. Nie ma w nim żadnych grudek czy coś... przypomnia taki dobrze wymieszany śmietankowy budyń... Na szyjce za bardzo się nie znam ale wydaje mi się, że jest dość wysoko i miękkawa. Podobna była w czasie owulacji.... :zawstydzona/y:
eh...Ma człowiek kilka dni dobrą temperaturę i się nakręca a później pewnie i tak nic z tego nie będzie :zawstydzona/y:

:tak:

hej dziewczynki,
ja dziś padnięta jestem..w ogóle ostatnio szybko zasypiam:) Ale z drugiej strony jestem szczęśliwa, ciąża potwierdzona przez gina!:-D Jest pęcherzyk ok 4mm czyli 5 tydzień, wszystko w porządku, dzidzi nie widać ale gin mnie uspokajał że to za wcześnie, ale zdjęcie wisi na lodówce :p Teraz tylko badanka muszę pouzupełniać.
Fajniusie macie brzusia, ja szczupła nie jestem więc u mnie nic nie widać jeszcze..z objawów to zmęczenie, większe piersi, śluzu dużo. Tempki już nie mierzę.

Noelle, gratulacje kochana!
Sailor, Twoja kolej!

reklama
Do góry