reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hahahahah Oj Myniaaa :-) zawsze mam taki rozrzut przed @. ostatnio jadłam arbuza i chipsy solone :D hahahah tzn w zeszłym cyklu tuż przed @.

Klaudyna ja tam bym mimo @ wykorzystała swojego :D

reklama
witajcie
dzisiaj wolne zamierzam wykorzystać rodzinnie może gdzieś pojedziemy ja wychodze z choroby dalej na lekach, @ nadal nie ma test negatywny na 200% to był cykl bezowulacyjny chyba jesienia poszukam sobie lekarza innego bo juz mnie to zaczyna męczyć ehh
ciągnie mnie w dole brzucha cycki bolą a @ nie ma wredna !!!!
testy negatywne ehhh szkoda słów
miłego dnia dla was

Hej kobietki ja dopiero wstałam może z 10 min temu więc siew końcu wyspałam :)
a co do seksu to a zawsze miałam ochotę przed @ oj no i na owu ,a teraz nie mam żadnej za to maż ma , ale już go uświadomiłam ze na razie nie możemy :)

Witam o poranku:tak:chociaz juz nie takie rano.Agacynda dokladnie tak samo mysle ale on nie lubi za bardzo jak mam @ w pierwszy dzien szczegolnie,moze dzisiaj wieczorem cos z tego wyjdzie bo widze ze jego tez przypililo.

Dziewczyny mam takie pytanie.Skad wiecie ze macie cykl bezowulacyjny?czy to na podstawie testow ow.?

Cześć dziewczyny :)
Sailor jak dzisiejsza temp? bo widzę że nie wpisałaś jeszcze, pewnie w łóżeczku dosypiasz jeszcze ;)
agacynda a jak sytuacja u Ciebie? skusiłaś się na teścik czy czekasz do jutra?
klaudyna podobno radzą żeby co dwa dni ale ja z moim dzień w dzień się kochałam i też zaszłam także chyba aż tak bardzo codzienny seksik nie osłabia plemników ;)
Agus_86 jak się trafi jakiś wredny lekarz to może Ci nie wystawić jak się uprze że nie ma przeciwwskazań, ale chyba to się rzadko już zdarza a jak nie to zostaje np. inny lekarz.. ;) dla mojego podstawą do zwolnienia były bóle brzucha :)
Agnieszka w końcu dziś święto to można sobie pospać ;)
Noelle widzę że też jeszcze temp nie uzupełniłaś nie no ja chyba za bardzo ciekawska jestem ;D ja też zamówiłam z allegro testy ale płytkowe za szalone 1,40 zł i pokazały drugą kreskę na ok 3 dni przed @ także chyba nie są aż takie złe :)
Miłego dnia kochane ;)

Pianko już wpisana :-) pospaliśmy z mężem dzisiaj. :-)
W ogóle powiem wam,że dziwną noc miałam obudziłam się o 3.20 i spać nie mogłam. Tak,że 20 minut.
Tempka więc średnio wiarygodna ale co tam :-)

Sailor tempkę masz ładną , widzę ze jutro tesowanko pierwsze :-)

Tak Agnieszko jutro pierwsze testowanko :-)
Nie napalam się,że coś wyjdzie ale byłoby super. Gdzies kiedyś czytałam,że jak szybko wychodzi i beta mocno rośnie to może być dziewczynka a jak wolniej i późno test to chłopczyk ale ile w tym prawdy jest...nie wie nikt :-)

reklama
Sailor e tam ważne że w górę ;D
Widzę że wszystkie odsypiają ;) po to też są święta, moje dziecko niestety jeszcze tego nie rozumie i już przed 8 biegała za psem..Wczoraj przeszła samą siebie - pół dnia na dworze, później tańce z ojcem przy ognisku i latanie za dzieciakami do 20-tej i jeszcze psa w domu do 23 maltretowała my już padliśmy a ona szalała fakt że jak się na chwilę położyła to w moment zasnęła, nawet kaszki nie miała siły zjeść ;D nic idę coś na obiad wyczarować ;)

Sailor jak domik się zgodzi to będzie naszym modelem eksperymentalnym na potwierdzenie lub obalenie tej teorii bo jej test zdecydowanie późno wyszedł czyli powinien być chłopak :D normalnie pogromcy mitów ;)

Ostatnia edycja:
Do góry