reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wiecie co ten mój małżonek na obiad sobie wymyślił uwaga: placka po węgiersku..nosz kur...po co pytałam?! tak bym coś szybkiego zrobiła a teraz muszę wdychać te zapachy i flaki mi szaleją -zero litości nad ciężarną żoną - dobrze że kaczki w pomarańczach sobie nie wymyślił :/
Noelle ja bym już chyba nie wytrzymała i może i za wcześnie ale bym siknęła z taką temp :D
margotko skoro dziś test owu pozytywny to może jednak mąż skutecznie został wykorzystany ;D kciuki zaciśnięte!

reklama
Tak naprawdę nie wiemy kiedy była owulacja hm...mam zmienne humory dzisiaj :| raz mi wesoło raz jestem zła raz smutna i nie w sosie...
Pianko zagoń go niech sam robi jak ma smak :-)

Pianka mam podobne odczucia. Pewnie zrobie lada dzień:D Narazie dzielnie sie trzymam:D:D:D i staram nie nakrecac.Kurcze....gdybym chociaz jakis objaw miala:/

Sailor_Moon ty to masz chociaz wahania nastroju,ja juz bym pewnie sie ponakrecala z tym objawem na ciąze:/ mi schiza wzrasta z kazdym dniem.Mnie to dzisiaj brzuch pobolewa:/

Ostatnia edycja:
Sailor mój mąż to ogólnie zdolna bestia ale nie w kuchni :/ z głodu by pierw padł zanim by coś na ciepło zrobił :/ ubolewam nad tym strasznie bo tak mi się marzy czasem wrócić do domu na gotowy obiad ;) no i wiadomo jak ktoś zrobi to lepiej smakuje...
Ja Wam powiem że gdybym miała testy za niewielką cenę to chyba też bym sikała namiętnie jak Sailor ;) jakaś się niecierpliwa zrobiłam :/

Agnieszko a badałaś szyjkę po owu? bo ja tak z głupia i mam wysoko że ledwo dosiędam nie dam rady nawet zbadać czy otwarta czy zamknięta, a wydaje mi się że chyba powinna byc nisko...:confused:

reklama
Do góry