reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
betka wzrosła -780 mlu :-)

Domik_ a gdzie pracujesz? ja też chcę iśc na zwolnienie, bo nie mam lekko, czy lekarz może odmówić wypisania l4? poszłabym w 9 tygodniu. Mam zamiar po urlopie nie wracać :)

Cześć Dziewczyny!
Kurcze, ale macie tempo :-) Normalnie nie nadążam, żeby Was czytać :-)
Mynia, ja też się wczoraj pokłóciłam z moim :-( Eh, faceci...
Agus, gratuluję pięknej betki :-)
Klaudyna, ja przez wa tygodnie od końca @ mam w sobie tyle nadziei i energii i za każdym razem mówię, że to jest właśnie teraz, że uda się na pewno tym razem!!! :-) No póki co czekam aż mi kolejna @ skończy i znowu nadzieja.
Noelle, życzą powodzenia w testowaniu!!

Ostatnia edycja:
A żeby zmierzyć tempkę to nie mam nawet termometru w domu... a nie chce mi się wydawać pieniędzy po to, żeby sobie raz wsadzić hehehehehe

haha no co Ty... póki co @ nie ma i śluzu dużo przeźroczystego na zmianę z mlecznym... nie miałam tak jeszcze... Ale u mnie z cyklu na cykl objawy @ są takie same jak ciążowe.

reklama
Do góry