reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kingo ja po prostu lubię testować i chcę wiedzieć kiedy zaczyna być coś widać na teściku :-)

Myniu kochana już niedługo zostało i będziecie razem z S. Tyle już wytrzymałaś :tak:

Agnieszko bardzo bym chciała żeby to była fasolinka a tempka fakt rosnie ładnie i oby nie spadała :tak:

reklama
Sailor zobaczysz że nie spadnie :)

ja zmykam po resztę wyprawki dla małej do przedszkola, juz nie mogę się doczekać kiedy pójdzie bo ona strasznie się cieszy ze idzie do zerówki , a jednocześnie nie wiem czy dam radę ją tam samą zostawić, takie moje małe słoneczko

Sailor to podziwiam:) nawet cie te negatywne testy nie dołują?:) Ja zawsze jak testa mam robić to nie wcześniej jak w terminie @ chociaż ostatnio zrobiłam wcześniej bo źle sie czułam i wyszedł bladzioch:) wtedy to byłam właśnie w ciąży... którą straciłam
Powodzenia!

Staram sie nie dolowac,ale to nie jest takie proste,ale wiecie co mnie najbardziej wk..a,ze @ przychodzi jak w zegarku.Ja mam tak regularne ze moge siedziec z zegarkiem i czekac tylko szkoda ze tylko to jest tak przewidywalne.Powiedzcie mi dziewczyny bo pewnie uzywalyscie testow owulacyjnych.Czy waro je kupic i czy daja gwarancje ze wceluje w ten wlasnie moment.Bo ja jak wspominalam mam bardzo regularne cykle i juz sama nie wiem czy to ma sens robienie takiego testu.

Kingo ja sobie wtedy mówię trudno pewnie jest za wcześnie i tyle :-) i testuję znowu nast dnia :-D

klaudyno ja robię pokazują kiedy mniej więcej może być owu. jak masz ochotę to kup

Staram sie nie dolowac,ale to nie jest takie proste,ale wiecie co mnie najbardziej wk..a,ze @ przychodzi jak w zegarku.Ja mam tak regularne ze moge siedziec z zegarkiem i czekac tylko szkoda ze tylko to jest tak przewidywalne.Powiedzcie mi dziewczyny bo pewnie uzywalyscie testow owulacyjnych.Czy waro je kupic i czy daja gwarancje ze wceluje w ten wlasnie moment.Bo ja jak wspominalam mam bardzo regularne cykle i juz sama nie wiem czy to ma sens robienie takiego testu.
Klaudyna jakby dawały gwarancję to wszystkie byłybyśmy dawno w ciąży... ja próbowałam i to lipa wg mnie... tzn nawet jak trafisz w owulację to chyba szansa zajścia w ciążę jest około 70%... a jak ktoś ma pecha to i przy 99% szansy nie trafi... trzeba mieć szczęście, a jak się ma szczęście to i bez testów się uda...

Myniu ja wiem ,że wszystko się u was ułoży. Ja wiem jak ciężko jest w związku kiedy jedno daleko a drugie jeszcze dalej bo też przez to przechodziłam ale się udało kochana a to co najważniejsze macie przecież. Waszą miłośc reszta się ułozy. i Mieszkanko piękne macie...:tak:

Hej hej :)

Widzę, że nie tylko ja mam ostatnio takie podłe nastroje... Nie chce mi się nic i już tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda także witam w klubie...

Asitko ja trzymam termometr 5 min, a piszczy mi już czasami nawet po minucie. Ale lekarz powiedział, że 5 min więc tyle trzymam.

Myniu a ten Twój S to się zamierza przeprowadzić do Ciebie w końcu na stałe? Ciężko tak żyć na odległość, ale miłość wszystko przezwycięża. Zawsze możesz się nam wygadać i będzie Ci lepiej :)

Sailor Twoja tempka jest bardzo obiecująca no i ten dołek w 18dc :) Nie chcę nic mówić, ale... :)

Klaudyna jeśli masz regularne cykle to owulacja występuje zazwyczaj w tym samym dniu, testy owulacyjne na pewno Ci nie zaszkodzą jeśli nie jesteś pewna co do owulacji to warto je zrobić. Ja w tym cyklu też zakupiłam, bo jakiś czas ich nie stosowałam więc zobaczymy.

reklama
Dzieki,tak tez myslalam to strata pieniedzy,bo na stale mieszkam w UK i widzialam cene tych testow,sa strasznie drogie wiec lepiej za ta kase kupic pare testow ciazowych,ja zreszta chyba nauczylam sie rozpoznawac po sobie owulacje bo wtedy stasznie sie poce i mam strasznie niemily zapach i o ironio wtedy wlasnie powinnam najwiecej fikac ze swoim.

Do góry