reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny to tak zawsze jest ze jak sie oczekuje na ciaze to wszedzie sie sie widzi ciezarne,ja tez tak mam,jak jakas widze i odrazu zazdrosze i mysle jaka szczesciara,ale wierze w to ze kazda z nas wkoncu sie doczeka.buzka i dobranoc:happy:

Dzień Dobry! :-) Wszystkie jeszcze śpią??? Hehe. Ja wróciłam przed 2 w nocy, byłam na pokazie sztucznych ogni- Pyromagic :-) Świetne pokazy! :-) Dziś ostatni raz przed urlopem do pracy :-D

Dzien Dobry dziwczyny,ja mialam niestety nie najlepsza noc.Obudzilam sie o 5 rano ze strasznym bolem w podbrzuszu wiec to kiedy @ przyjdzie to kwestia paru godzin.Jak ja sie hu...o czuje psychicznie to tylko wy o tym wiecie.Bezwartosciowa ktora nawet nie potrafi dac swojemu ukochanemu dziecka,co dla innych kobiet jest rzecza naturalna.Moj sie denerwoje ze znowu sie nakrecilam i znowu jestem smutna a ja poprostu czuje sie nic nie warta,taka doniczego,co moge zrobic te uczucia sa silniejsze odemnie:no:

Witam:)

Sailor widze że znowu czasynacz szybko testowanie:) masz cykle nieregularne że tak szybko zaczynasz juz? czy poprostu uwielbiasz to??:rofl2:

dziewczyny kochane moje nie smutac się , będzie dobrze zobaczycie . wiem łatwo mi mówić o już mam swoje II kreseczki , ale na was też przyjdzie czas .
My się straralismy 9 mc z jedną stratą , ale w końcu doczekałam sie i jest. Zobaczycie kochane fasolki niedługo zapukają do was . trzymam mocno kciuki za was :)

Sailor ładnie Ci tempka w górę się pnie, mówiłam Ci że w tym cyklu sie uda .Za ciebie kochana to ja najmocniej trzymam kciuki .

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Mi zostały jeszcze 2 dni urlopu, w czwartek do pracy :no:
Klaudyna nie smutaj się ja mam takie same myśli jak Ty za każdym rzem jak @ dostanę :wściekła/y:
Sailor trzymam kciuki żeby Tobie się udało bo tempkę masz super :tak:
Dziewczyny jak Wy długo trzymacie termometr 3 minuty??? bo mi się popsuło piszczenie w nim i trzymam 3 minuty i tak myślę czy nie za krótko??? ale jak mi piszczał to średnio też po 3 minutach........

Myniu zobaczysz jak S wróci to w pierwszym cyklu zajdziesz :-)

Do góry