reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Laluś ale masz jakiś śluz?
Noelle ja testuję za 5 dni czyli 9 dnia po owu...zakupiłam testy na allegro i zamierzam sobie siknąć codziennie na jeden :-)
Ale ja to mianiaczka testowania jestem kochana :-)

Bo ja juz wynik uzalezniam od testu;D schiza jak nic. Szukam tego szczęsliwego. Oczywiscie testowałam juz tymi o czułości 10 ,nic nie wykrył,bo niby co miał wykryc jak ciązy nie bylo:confused2: Zastanawia mnie tylko czy te testy faktycznie sa w stanie wykryc ciąze 6/7 dni po zagniezdzeniu?? hmmm...

Noelle wymiękam z tej Twojej temp :D mega sobie poszybowała :tak: z taką temp to chyba żadna z nas by nie dotrzymała z testem do dnia spodziewanej @ ;D
agacynda a Ciebie nie kusi?

Agnieszko ja też czytałam,że acon dobre ale u mnie kochana nie do dostania niestety :-(
Noelle oglądałam wykresy i chyba najwczesniej to było 9 dnia po owu...

Pianka ja tez wymiekam;D Az sobie 5 razy pod rzad rano pomierzyłam:szok: i na 2 termometry:szok: i nie chce byc inaczej. Może ja jakas chora jestem?? Albo cos:baffled: No i oczywiscie nie oszukujmy sie ,że wytrzymam do @. Jakbym miała jakis test pod reka to bym juz na niego nasikała:rofl2:

Sailor_Moon ,Agnieszka 116 u mnie własnie jest problem z dostaniem tych ekstra czułych testów. I wiąże sie to z wyprawa do innego miasta. Gdzie oczywiscie patrza na mnie jak na zjawisko bo kto kupuje 5 testów naraz;D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry