reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianka, kusi, ale tyle razy już sobie obiecywałam, że nie będę robić testów przed terminem @, że się tego trzymam. Nie mam ochoty patrzeć na jedną krechę...

Dzisiaj z moim A (NARZECZONYM!!!!!!!AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!) rozmawialiśmy o ślubie. Ku*wa facet jest idealny dla mnie, nawet w kwestii wesela mamy TAKIE SAME upodobania. a jak mi powiedział, że chciałby nad stołem rozwieszone lampiony i bogaty w kwiaty stół to myślałam, że padnę!! :-):-):-):-)
Bo zdecydowaliśmy, że chcemy wesele w moim domu, salon jest ogromny, kuchnia dla ewentualnego cateringu też, jeśli pogoda dopisałaby to wesele w ogrodzie, a też jest wielki i piękny... no i koszta wtedy są znaaaaaaaaaaaaaaaaaacznie mniejsze... i za rok. :-):-) teraz tylko musimy moim rodzicom powiedzieć. ciekawe czy będą za weselem w domu czy przeciwko.

reklama
Sailor zobaczysz że w tym cyklu Tobie się uda , mam takie jakieś dziwne przeczucie że teraz to właśnie Tobie będziemy gratulować nie wiem czemu , tak po prostu
Bo do Noelle to nie trzeba przeczucia jej wystarczy tylko spojrzeć w wykres:)

trzymam kciuki kobietki za was

Noelle ja mam pytanie do Ciebie ile ja tej no-spy mogę dziennie wziąć ? na razie wzięłam tylko raz ale tak na wszelki wypadek się pytam

Ostatnia edycja:
Pianka Oby kochana ,oby!!! Wczoraj jak mierzyłam raz...drugi...trzeci...to myslałam,ze mi sie termometr popsuł...potem wyszlo na to,ze drugi tez by musiał byc zepsuty. No cóż,czekam .... cięzko mi to czekanie wychodzi.

Agnieszka116 no oo...hmm..nadzieja jest. Ja sie tylko boje ,że pewnego dnia jak sobie zmierze to sie okaze ,że tempka poleciała na łep na szyje.To i wtedy mi psychika tak samo podupadnie. Póki co staram sie nie nakrecac i szukam wyjasnien czemu temp.moze byc tak podniesiona....

Ostatnia edycja:
Sailor mam taki chyba przeźroczysty, może troszkę taki białawy... Dziś na majtkach na wkładce miałam taką brązową malutką plamkę(taki śluz brązowy), i jak się podtarłam to na papierze też trochę takiego śluzu było. Teraz to już nie mam nic brązowego...

Agnieszka116 wedle zleceń lekarskich u mnie w szpitalu 3 razy dziennie po 1 tab.

Laluś ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jeden test.hmmm.... chociaz nie,ja na Twoim miejscu zrobiłabym z 3 testy:D Ale generalnie kochana testuj raz jeszcze.

Ostatnia edycja:
Agnieszka ten Twój pierwszy test wcale nie był taki blady-ja tam bez problemu widziałam dwie kreski ;))))
Noelle a jak Twoje (.)(.)? leci Ci coś jeszcze?
Sailor ja widzę że Ty hurtem zakupy na allegro robisz, oby te były ostatnimi :)

reklama
Do góry