reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Aguś cudna krecha, trzymam kciuki za betkę!!!!

Sailor z tego co kojarzę to Ty się dobrze znasz na tych wszystkich wykresikach :-) czy mogłabyś zerknąć na mój Obserwacja cyklu - enpr.pl, nie wiem wydaję mi się że to może być to, pierwszy książkowy cykl od bardzo dawna ;-) wczoraj wieczorem miałam kilkuminutowe dość silne kłucie podbrzusza, może to było zagniżdżenie, ale obawiam się że na to to troszkę za wcześnie (6dc.) kiedy mogę testować?

strasznie się nakrecam ojj :no:

Witajcie kochane!!
Nadrabiam co tu naskrobałyscie przez cały dzień. Ja w pracy byłam.U mnie chyba ok,tempka w góre.Brzuch mnie dzisiaj tak bolał,że gdyby nie to,że to środek cyklu,dałabym sobie ręce uciąc ,że będzie @.

agnieszka116 Obejrzałam sobie fotke twojego testu,z każdej strony i pod kazdym możliwym katem, no i ja cos tam widze. Zrób tes o czułości 10,albo nawet 20 jutro,beta szybko rośnie i z pewnością jutro mozna by cos więcej powiedziec.

Agus_86 :D no i tupodobnie:D Testujcie dziewczyny raz jeszcze,ale ja juz chyba znam wyniki:-D

dziewczyny ja test powtarzam w piątek jak temp nie spadnie, a mam wielką nadzieje ze niespadanie,chyba dzisiaj się pomodlę;) chciałam robić jutro rano ale nie kupiłam testu dzisiaj nie zdążyłam, bo dopiero wróciłam do domku z mieszkanka

Agus gratuluje :)

ja zmykam bo padam,a moje plecy już nie dają rady tak bolą
trzymajcie kciuki kobietki
dobranoc

Ostatnia edycja:
hahaha dziewczyny powiem Wam motyw dobry, gdyby nie fakt, że nic innego mi nie jest i do palenia mnie ciągnie tak jak normalnie to bym myślała, że ciąża... hahahahahahha dzisiaj jadłam arbuza na przemian z chipsami solonymi i zagryzałam bułką z salami hehehehehhe

temp się trzyma :-), ale jeszcze się nie cieszę zacznę jutro po teście chociaż mam dylemat czy go robić jutro czy poczekać do soboty, jak się udało to w środę idę do lekarza

Agus jeszcze raz gratulacje

reklama
Dziewczyny, wpadłam na chwilę żeby powiedziec że zrobiłam test innej firmy o czułości 25 mlu i jest jasna druga kreseczka :):) liczyłam się z tym że może jeszcze nic nie wyjśc ale trochę mnie to uspokoiło :):) cosik dobrego się w brzuszku dzieje :D...trzeba zacząć poważnie dbac o siebie uulalaaa....

Do góry