reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczyny!
Kinga
wszystkiego najlepszego i zdrowego dzieciątka życzę! trochę spóźnione, ale jak najbardziej szczere:tak:
Aguś_86 GRATULACJE!!!
Agnieszka116 trzymam kciuki, bo wykres wygląda obiecująco!

reklama
Agnieszka116
no i ja trzymam kciuki bardzo!wykres wyglada naprawde obiecująco i tego sie trzymajmy:D

u mnie tempka zaskakująco w góre:szok:

agnieszka116do jutra upłynie troche czasu. z tego co madre ksiązki pisza,badź portale internetowe ,beta szybko rosnie i róznica jest znaczna nawet po dobie:D Idąc w myśl tej teorii jutro powinna byc druga krecha bardziej wyraźna. :-) Będe trzymać kciuki i czekać na wieści od Ciebie! Coś czuje ,że ta kreseczka bedzie:D

Co do anke to wieści zero. Tez sie zastanawiam. miała sie testować pare dni temu.

hej laseczki:) ale milusio się czyta jak wszystkie szczęsliwe i podekscytowane dobrymi wiadomościami. agus i agnieszka ja mam Wam tyle do powiedzenia:*:*:* bedzie dobrze. zasługujecie na to!!!! rośnijcie maluszki w mamusiowych brzuszkach:*

a co do JULIANKI to ona tu kiedys pisała, ze test ma pozytywny i ciąża sie szykuje, ale sie nie przemalowała na czerwono:-D

ANKE, ani DIE PERLE się nie odzywaja. juz dawno po ich terminach @....

a u nas sie chłodno zrobilo. wieczorem strasznie mnie brzuch bolał. tak się bałam o mojego kruszka:( dziś zaczynamy 11 tc:szok: nawet mi sie nie chce wierzyc, ze 5 tygodni temu dowiedziałam się o ciąży...eh... smignie mi do lutego jak nie wiem co:szok:

domikcw Ale juz nie boli? kochana tylko patrzec jak będziesz tulic malucha w ramionach:d podobno czas w ciązy leci szybko,za szybko:D Ale tak mysle :niech sobie leci,byleby nic sie nie działo złego:D
co do pogody,u mnie tez jakos buro:( jakby na deszcz sie zbierało i wiatr jakis nie fajny...

Witam dziewczyny. U mnie zaś słonko świeci ale jest przyjemnie chłodno :-) Odliczam czas do testowania a za wolno mi leci :-)
Agnieszko ja bym zatestowała na twoim miejsu dla spokoju własnego :-) i ku radości ogólnej. uważam,że przedłużanie nic nie da bo fasolka ale jest albo nie ma :-)

reklama
Do góry