reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
agnieszka trzymam za Ciebie/Was kciuki!!! wierzę, że to fasolina! też widzę kreskę. bedzie dobrze:*

kinga witamy:* wszystkiego bobrego z okazji urodzin. samych radosci w życiu i spełnienia najskrytszych marzeń:*

odezwę się potem. siedzę teraz w ogrodzie i się byczę na leżaku:-D

hej :) wpadłam tylko na chwile :)
Agnieszka ja na Twoim miejscu juz bym sie cieszyła :p
specjalnie dla Ciebie załączam moje testy: pierwszy i ostatni robione 10dpo z popołudniowego moczu, a środkowe robione na drugi dzien rano :)
to u Ciebie i tak ładnie widać :)

Królowo dziękuje za testy ;)
Bardzo chce się zacząć cieszyć , jednak poczekam jeszcze trochę te 3 dni, bo mi zawsze 15 -ego dnia po owu przychodzi @ dzisiaj mam 12 , test powtórzę chyba za 3 dni w dzień spodziewanej @

Oj dziewczęta ja dopiero odżyłam trochę, dobrze że mąż dziś dopiero na 18 do pracy to mogłam odleżeć swoje :)
Mynia ale masz przywileje, normalnie kartę vipowską powinnaś dostać ;) dobrze że wszystko w porządeczku teraz tylko czekać i się nie przemęczać
domik zazdroszczę apetytu bo ja od wczoraj nic przełknąć nie mogę spokojnie a głodna chodzę jak wilk ale i tak wygnałam mężowego do sklepu bo masła orzechowego mi się zachciało :eek:nie jadłam chyba z 10 lat ale co tam najwyżej przeboleję nad klopem ochota jest większa ;) a co do wagi to tylko się cieszyć ja w pierwszej ciąży 18kg przybrałam na szczęście 2 m-ce po porodzie miałam już 2kg mniej niż przed ciążą a później znów trochę przybrałam ale to już na własne życzenie :/
kejtis :*
Kinga85 najlepsze życzenia urodzinowe oby spełniły się Twoje marzenia i przed Tobą były same radosne chwile!

Agniesiu ja też miałam taką kreskę, może nawet bledszą i byłam w ciąży...Nie udało mi sie niestety jej utrzymać no ale to inna para kaloszy. Ogólnie powtórz za 2 dni i jeśli bedzie trochę mocniejsza to możesz powoli zacząc sie cieszyć a ja Ci pogratuluję!!!:-)

Moje drogie... cichutko się cieszymy i trzymamy kciuki za betkę jutro, bo chyba się udało!! Jest druga krecha:szok:

Agnieszka, też mam wątpliwości, ale chcę myśleć pozytywnie, trzymam kciuki za Ciebie również :*

DSCF7850.jpgDSCF7851.jpg

teścik Pepino 10mlu, 11-12 po owulce

reklama
Do góry