reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko zrobisz jak uważasz ale ja bym na twoim miejscu zrobiła test innej firmy i jak też wyjdzie cień to dziewczyny mówią że coś jest na rzeczy...:tak: plecy często bolą na samym początku ciąży mnie też bolały zanim mi test wyszedł :-D

reklama
w piątek powtórzę test , mnie też bolały plecy w tamtej ciąży
Sailor jak ja bym chciała żeby to byla fasolka

kreska się pojawiła chyba od razu tak mi sie wydaje
bo siknełam i przeniosłam go do pokoju to jak spojrzałam to była

Agnieszko jak wyszło tak szybko to musi być wczesna ciąża kochana. Ty wiesz że ja czesto i duzo testuję. Pare razy tez mi wyszła druga krecha ale po długim czasie a ty miałaś od razu więc ja nie mam wątpliwości kochana :-) Sama wiesz ile razy robiłaś test, jak człowiek ogląda pod światło i sobie rozpatruje, ale jak nie ma to nie ma. Na twojej fotce kazda z nas widziała różowiutką kreseczkę. :tak:

Agnieszko ja bymj na twoim miejscu nie wytrzymała tej niepewności. Zrobiłabym test innej firmy już dzisiaj. To czekanie najbardziej mnie dobija nawet nie brak kreski tylko czekanie....bo jak człowiek już wie to troche popłacze i jakoś to przełknie. :tak: albo sie cieszy bo wyjdzie że fasolka się instaluje :-)

Agnieszka ja też widzę kreskę i wcale nie musiałam do tego powiększać zdjęcia :) Ale narazie nie gratuluję tak jak prosiłaś. Ale jestem dobrej myśli i wiem co to oznacza :)

Kinga witaj spowrotem :) Cieszę się, że wróciłaś :)

Sailor ja mysle ze dzisiaj już by test nie wyszedł bo to najlepiej z porannego moczu robić przy tak "wczesnej ciąży" w której mam nadzieje ze jestem

tylko martwi mnie ta temp bo ona zawsze spada mi 12 po owu i wtedy już leci w dół

reklama
Agnieszko nie patrz na temp bo ona jest troszkę zwodna. Jeżeli nie spadła do poziomu sprzed owu jest dobrze.
A test mozna zrobic w ciągu dnia ogranicz płyny przez 2 godziny i nie siusiaj :tak:

Do góry