reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Idę na spacer trudno najwyżej zmokniemy Noelle dmuchnij no troszkę słońca do nas ;)
I jeszcze wstawię dowód na to że ciąża nie wpływa dobrze na moją psychikę - moje dziecko w wydaniu Napoleon i ala Elvis ;) napoleon.jpgelvis.jpg

Doczytam sobie jak wrócę papa

Laluś kupuj kupuj. A rano testuj i podziel sie z nami nowinami. Miłego dnia w pracy zycze.

Sailor_Moon :D skoro juz wyrok zapadł,to marsz do łoża:laugh2:!

Pianka
dmuchłam:D powinno dolecieć;D Ale masz słodkiego tego szkraba. Ja też chce takiego:D Zdjęcia pierwsza klasa:D

u mnie w drugiej fazie cyklu jest zawsze około 37 zobaczcie na poprzednich cyklach jak mierzyłam tempkę, a to pierwszy cykl bez clo czyli pewnie bezowulacyjny ale jajniki bolą hmmm

Sailor takiego teściora to ja nigdy nie miałam!!! Też bym swojego nie wypuściła!!! A co ;) tym bardziej, że śluz też masz piękny ;)
Pianka słodki ten twój bąbel!
Laluś witaj! testuj testuj:tak:
Anke jak test? robiłaś?

Ja zaczynam pierwszy cykl z clo...zobaczymy co będzie...trzymajcie kciuki dziewczyny ;-)

Witajcie -Ja juz po wizycie.
Jak sie spodziewałam ciazy niestety brak :-(
Mowie wam jestem pod wielkim wrazeniem lekarza-bylam u niego po raz pierwszy i nawet nie wiecie jak mozna byc dobrze obsłuzonym na kase chorych

Zrobil mi wszystko -badanie reczne:-D, pobranie krwi, no i USG zewnetrzne i do pochwowe; i co najwazniejsze dal ZA DARMO (warto to podkreslic) tabletki clostilegyt. Mam go brac od 5 dnia cyklu przez 5 dni Ma on pomoc w dobrzej owulacji.
Ech ciekawe jak to bedzie
Jestem nastawiona optymistycznie :-):-):-):-)
Bedzie dobrze Musi byc :-)

ja tez chodzę do giną na kasę chorych i przy każdej wizycie mam robione usg dopochwowo, badanie piersi i cytologie co rok ,albo pół zależy jak tam lekarz zrobi
u mnie w misteczku nie ma dobrego gina więc chodzę do przychodni a tam przyjeżdża lekarz z BYdy

Dziewczyny, zamówiłam sobie prawdziwe zioła castagnusowe:) Czyli niepokalanek pieprzowy i wiesiołka też naturalnego prawdziwego. W tym czasie co nie będę się widzieć z S będę brała cały cykl bo to na odchudzenie się dobre. Taki pożytek przynajmniej z tego będzie...

reklama
Do góry