reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Laluś przy negatywie wzdycham tylko i mówię sobie zatestujemy znowu
Dużo dziewczynom wychodzi teścior już 9 dnia po owulacji ale sporo jeszcze wtedy nie testuje i nie wie :tak:
Mierzysz temp?

witaj Laluś :) dołaczaj do nas:) witamy:)
testuj juz,testuj:)jak termin @ za 3 dni to juz powinno wyjsc:D Kup czuły test,i działaj:D a ja bede trzymac kciuki!!
agnieszka116 to trzymam kochana kciuki oby temperaturka nie spadła a jutro pojawiły sie IIkrechy!! wykres wyglada obiecująco.

Mynia_82 daj znac po wizycie co Ci lekarz powiedział.:*
line-6 kochana,trzymaj sie. W końcu sie uda nam wszystkim.Lody sa dobre na wszystko,co sobie żałować bedziesz. A z mężem sie pogodzisz:D
mgielka2008 a mierzyłaś temp. w pierwszej fazie? bo może niższa wtedy była? a ta byłaby odpowiednikiem wyzszej?

Cześć dziewczęta :)
Agnieszka nie spadnie! bo komu jak komu ale Tobie kochana należy się ten kwiecień 2013 :* czekamy na wieści jutro z rańca!
Anke zdecydowałaś się na test?
line-6,palma trzymajcie się kochane, już niedługo owulacja- nowy, lepszy cykl :)
agacynda piękny pierścionek i ślicznie wygląda na twoich chudych palcach! jeszcze raz gratulacje!
Noelle u ciebie upał? u mnie pada od rana :( kciuki zaciśnięte żebyście mieli piękny rocznicowy prezent ;)
ficaria kiedy testujesz?
Zonqa mąż już wie czy szykujesz mu niespodziankę?
Laluś witaj :) mi test wyszedł 3-4 dni przed @ także trzymam kciuki i chwal się co i jak!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, oby przyniosły skuteczne rozwiązania :*

Sailor, z tą tempką to różnie raz mierze raz zapominam, dziś mierzyłam po 7 i było 36.7 pod pachą mierzyłam, i mam elektroniczny... Noelle witam :) Nie dziękuje za kciukasy :p

Pianko może za miesiąc... Niestety mam bezowulacyjny, dziś już 27 dc i skoku brak za to już pojawiło się plamienie, wiec za niedługo @! Chciałabym żeby następnym razem się udało, bo to byłby piękny prezent dla męża na urodziny :)

reklama
Pianka u mnie całą noc lało,a rano wyszło słońce,póki co zapowiada się ładnie.
Laluś no to sobie zatestuj,powinno byc wszystko jasne po tescie. a skoro lubisz (jak i ja) testować to co ci szkodzi:D a co do mierzenia,to rano o tej samej porze,wiesz-gdzie. Najlepiej od początku cyklu mierzyc,wtedy bedziesz mogła cokolwiek wywnioskowac z wykresu:D
ficaria uda sie w nastepnym cyklu:*

Do góry