reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

zonqa GRATULACJE! :)
Mynia_82 ja jestem w podobnej sytuacji, po skoku ani śladu, a już 26 dc ;( Zwykle tyle trwał cały cykl.. Już nie wiem o co chodzi :(

reklama
U mnie Ficaria też normalnie cykl trwał 28 dni, od trzech miesięcy mi się wszystko popierd... a właściwie od 3 cykli bo ostatnio cykle od miesięcy bardzo mi odbiegają... ostatni 40 dni, poprzedni 60, ten tez się zapowiada na co najmniej 40 dniowy...
A gdyby Steve tu był to bym się aż tak nie przejmowała drobnymi wahaniami no ale jak my na odległość to jeśli nie będzie jak w zegarku to szanse mamy zerowe...

Cześć dziewczyny :)
Zonqa GRATULACJE!!! przepiękne kreseczki!! dobrze Cię wyczułam-tak właśnie mi się zdawało że też będziesz mamą kwietniową dlatego tak dopytywałam o test ;D
ficaria, Myniu oby wyregulowały Wam się cykle i przebiegały bezboleśnie :*
Sailor przyjemnych staranek Ty nasz pracusiu :* kciuki zaciśnięte tak mocno że aż białe!! dzisiaj też na wszelki wypadek swojemu nie odpuszczaj ;)
Agnieszka temp idzie w górę :happy2:
Noelle może to i lepiej jak owulkę miałaś wcześniej? i tak żeście sobie nie żałowali a przynajmniej nie myślałaś że to już dziś teraz masz owu tylko tak bezstresowo :) oby się zasiało :D
rożniczka widzę że plamienie wpisałaś :/ rozkręca się @? testowałaś dziś?
Anke24 ? jakieś wiadomości?
A ja mam przeczucia jeszcze co do dwóch ale nie będę głośno mówić żeby nie zapeszyć ;) ciekawe czy się sprawdzi :)

Zonqa Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Coś mnie piersi dzisiaj strasznie swędzą , chyba zaczynam się nakręcać a bardzo tego nie chcę, temp idzie w górę ale co z tego jak pewnie 14 dnia po owu spadnie jak zawsze ,chociaż chcę mocno wierzyć ze tak się nie stanie

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki!!! :)
Ja się nie odzywałam ale regularnie podglądam Was :D GRATULUJĘ wszystkim już zafasolkowanym :), na pewno reszta z listy niedługo dołączy i już wszystkie będą czerwone :)
Ja nadal źle sie czuje, czasem lepiej czasem gorzej, mdłości dobijają, a jak jest upał to nie ma życia już wcale :/ i oczywiście nudy w domu bo jeszcze do konca miesiąca na zwolnieniu, nic a nic nie korzystałam z lata. Eh ten dzidziol :)

Chciałam Wam jeszcze napisać Kobietki coś optymistycznego na pocieszenie: moja koleżanka z pracy stara sie o dzidziusia juz prawie rok, a od grudnia już na maxa. Jej facet robił badania, wszystko z nim ok, ona też robiła badania i wyszło ze ma jajeczko co kilka miesięcy tylko (coś takiego), lekarz jej powiedział ze musi zacząc leczyc sie hormonalnie i ze napewno przez długie miesiace nie będzie zajdzie w ciąże. Poza tym ona ma jakoś taką blokade emocjonalną ze jak idzie krew pobrac to nie leci, i ze te jej blokady to tez utrudnienie w zajściu. Ja w 1 miesiacu ciąży wylądowałam w szpitalu, pozniej poszłam do pracy zaniesc zwolnienie i ona mówiła wtedy ze pewnie za rok bedzie miała dzidziusia dopiero bo musi zacząć leczenie a poza tym ze swym facetem widzi sie tylko na weekendy to też ciezko trafic w odpowiedni dzien................. No wiec dzwoniłam dzisiaj do niej, mówiła ze jest na zwolnieniu bo sie przeziębiła, a poza tym.......... jest w ok 11 tyg ciąży! Dowiedziała sie przypadkiem bo jej nagle brzuch wywaliło i okres spoznił sie stroszke. Zrobiłą test i wyszedł pozytywny, myslała ze to początek ciązy a to juz 3 miesiąc. Nie zorientowała się bo wczesniej miała normalnie okres i dopiero następny sie spoznił. A do tego jeszcze czuje sie ona wspaniale, nie ma mdłosci, buli, NIC. Nie czuje się jakby była w ciąży. Ja jej kurde strasznie zazdroszcze tego nic nie czucia :/
Więc Dziewczynki główki do góry, dzidziolki pojawią sie u Was wczesniej czy później, jesli jesteście zdrowe to nie ma się czym martwić tylko trzeba cieszyć sie chociażby starankami i przytulankami :) Ja bardzo miło to wspominam, tym bardziej ze jak zaszłam to przez 2 miesiace miałam zakaz przytulanek a poźniej te mdłosci tez nie pozwalały :baffled:

Do góry