reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja już wróciłam z obiadku u mamusi, mieliśmy całą rodzinką na plaże pojechać, ale u nas pogoda coś wariuje, raz upał że nie idzie wytrzymać a za chwilę chłodno, więc nie chcę żeby mała mi się znowu załatwiła, poszliśmy na plac zabaw

Sailor ja też co chwile podłamana chodzę, ale co zrobić jak w koło albo małe dzieci ,albo ciężarówki

Noelle wszystkiego najlepszego i życzę szybkiego zafasolkowania :-)
Dziewczyny zaczęła wczoraj mi się @ mogę już brać wiesiołek co, bo biorę i nie wiem czy dobrze robię, bo go się nie bierze po owu co nie?
Agnieszka trzymam kciukaski żeby ta tempka oznaczała fasoleczkę :tak:
Ja wróciłam od babci dzisiaj znowu grillowaliśmy troszkę się objadłam, ale w sumie dużo nie zjadłam kiedyś jadłam więcej :-)
strasznie mnie boli brzuchol, mojego męża już powoli przygotowuje na codzienne bzykanko nie popuszcze mu teraz ;-)

Dziewczynki ja uciekam bo strasznie zmęczona jestem, odezwę się jutro rano jak się wyśpię po jeszcze półtora tygodnia URLOPU :-D
papasie :-)

Noelle1986 wszystkiego najlepszego i upragnionego dzidziusia Wam życzę :tak:
Asita zazdroszczę urlopu...ja w tym roku mam jedynie przedłużonych kilka weekendów i na nic dłuższego się nie zapowiada
Sailor_Moon ja nawet nie odwiedzam za często osób, u których są małe dzieci, bo potem odchorowuje przez kilka dni...:-(a oglądanie zdjęć dzieci na portalach mnie po prostu dobija... (test dla mnie jak najbardziej pozytywny!!!)

My się wybawiliśmy, a ponieważ nie spałam zbyt długo, to nawet nie mierzyłam temp., więc nie wiem czy @ się zbliża, czy nie...ale obawiam się że niestety tak:-( nawet nie chce mi się liczyć który to cykl starań, bo tylko mnie to dołuje:-(

Wszystkie moje koleżanki, które brały ślub w tym roku co my już mają dzieci, a u nas nadal nic...strasznie to przykre...

Naprawdę nie wychodzą?
Cały czas mam nadzieję, czy może jednak się udało...i jeszcze się łudzę, puki @ nie ma
I faktycznie dominik nie wychodził test, tylko mnie zastanawiało od czego to zależy ;-)
Bo mi jeszcze nigdy nie wyszedł pozytywny, więc nie mam pojęcia, czy na mnie działa czy nie;-)
Jutro zmierzę temp i jak będzie nadal wysoko to poszukam gdzie u mnie robią badania i za ile, bo pracuję od 7.00, więc ciężko czasem się dogadać na badania po 15.00,

Dobre :tak:z tą córką koleżanki Twojej Mamy :-) to zostało jej "tylko" pół roku w ciąży:-)
Ja biegnę pod prysznic i odsypiać nocne tańce, dobranoc
I trzymam kciuki za owocne staranka:tak:, z tego co wiem Sailor to u ciebie akurat czas owulacyjny ;-) działaj kochana, działaj

reklama
Różniczko faktycznie masz wykres jak ciążowy:) Trzymam kciuki

A mnie cały czas męczą wzdęcia, no i trochę cycuchy nabrzmiały. Nie nakręcam się bo w ostatnim cyklu też miałam takie cycki więc pewnie to na @

Do góry