reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziekuje Dziewczyny!! Pierscionek to Yes, Eternel- biale zloto z jednym kamieniem. Nie moge cos zdjecia zaladowac.
imagejpeg

reklama
Witajcie
Dieta Dukana jest bardzo nie zdrowa-obciaza bardzo nerki i zakwasza organizm wiec jak moze pomoc to lepiej zacznij sie zdrowo odzywiac 4-5 posilki dziennie i kh same leca Nawet dowodem jest moj maz
Jutro ide do lekarza ciekawe co mi powie na dzien dzisiejszy zadnych obiawow @ mam nadzije ze juz tak zostanie

prosze o pomoc cos nakopalam w moich cyklach-wskoczylo mi ze dzis mam nowy -jak wrocic??

line-6 na właśnie nie lecą. Taka dieta jak Ty mówisz czy posiłki co 3 - 4 godziny, bez: makaronu, ryżu, chleba, słodyczy, itp. + ćwiczenia czyli basen co 2 dzień i do tego roweryk i ćwiczenia wykonywane w domu i nic nie spada. Także chcę spróbować tej dietę. Jeśli ta dieta nie pomoże wtedy chyba przejdę się do dietetyka.:-(

Anke24 po takim czasie to test Ci powinien wyjść nawet z dziennego moczu życzę Ci żeby Twoja historia zakończyła się tak jak u domik :*
Myniutku a może okład z ciepłego figielka pomoże ;) ja jak się źle czuję to psiak do mnie przyłazi i się na mnie uwala śmieję się że to mój prywatny domowy dr house ;)
Agnieszka ja dziś męczę kurczaka jeszcze z wczorajszego obiadu mi został :/ jakie kolorki do mieszkania wybrałaś?
rożniczka ech kurde może się na dobre nie rozkręci taki masz fajniutki wykresik!
Ja się czuję już trochę lepiej chyba organizm zaczyna się przyzwyczajać do szalejących hormonków muli od czasu do czasu a nie ciągle :) poza tym cycki boląco-kłujące, brzuchol pobolewa no i wstręt do mięcha i pomidorów :/ to chyba najbardziej odczuwalne ale i tak się cieszę bo bez tego bym pewnie zamartwiała się czy jest ok :) a u nas skwar-burza-skwar-burza...
Fluidki dla Was wszystkich co byście już nie smutały dziewczynki i myślały pozytywnie łapać i zaciążać po kolei!! ;) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacynda gratuluję wymarzonego pierścionka:) w końcu się doczekałaś, co?;) to teraz nic tylko rozkoszować się planowaniem ślubku:)

zonqa !!!! co za nowina!!! serdecznie gratuluję:)

Domik piękny brzusio:) oby tak dalej:)

Anke podpisuję się dwiema rekami i nogami i czym tylko chcesz pod Słowami Line... wszystko tylko nie dieta Dukana!! potwornie obciążająca jest... a w czasie staranek/podejrzeniu ciąży chyba nie chcesz scharatać sobie zdrowie?? lepsze kilka kg nadwyżki niż brak fasolki, hm??
Lepiej od razu idź do dietetyka - szkoda zdrowia....
No i testuj dziewczyno jutro, nie ma na co czekać!:)

Sailorku skoro owulacyjne były tak mocno pozytywne, to może ciążowy też taki będzie:) odliczam do testowanka razem z Tobą:)

Myniu, kociak już zawieziony, pasują z psem idealnie kolorystycznie hehe, jakby rodzeństwem były:) po dniu fuczenia na psa już się oswoiły:) i kot wyżera jedzenie z psiej miski zamiast ze swojej hehe...
Zdjęcia wkleję oczywiście, tylko mąż musi z pracy wrócić, żeby mi je nowinkami technicznymi poprzesyłać na kompa, bo w telefonie mam;)
A co Ciebie znów dopadło?? jak czytam to aż mnie boli:/ odpoczywaj kochana dużo no i do swojego anioła idź... niech coś zarazi biedulko...!!:*

Ineska dziękujemy za podtrzymanie nas na duchu:) i historyjkę z życia koleżanki wziętą:)
Rośnijcie dalej zdrowo i wszystkiego dobrego dla Was:)

Ostatnia edycja:
anke podziwiam Cię za wytrzymałośc w nierobieniu testu. ja już bym dawno ich z 10 zrobiła. nie ma @ jest nadzieja! i tego się trzymajmy! ja też słyszalam same złe informacje o tej diecie. moja kuzynka i koleżanka owszem schudły, ale jak tylko dieta się skończyła efekt jojo był jak ta lala. i one przestrzegały reguł po zakończeniu diety, a jednak nie dało efektów. nie wszyscy muszą byc jak szczypiorki. świat byłby nudny a tak to jest na co popatrzec;-)
mynia Ty to takich głupot lepiej nie opowiadaj!!!! oczywiście, że będziesz mniec dzieci i to niedługo. S się już o to postara;-)
agnieszka to na kiedy planujecie przeprowadzkę? pewnie Cię energia rozpiera i duma z nowego lokum:)
sihaya dziękuję:*

tak ja też podziwiam anke24 za wytrzymałośc w nie robieniu testów, Ja za pewne wytestowałabym wszystkie mozliwe :-D

A ja wróciłam z działki.Gril udany:) Miło było:D

Boli mnie głowa od rozmyslania:/ i analizy tego mojego cyklu,cos czuje ,że on w tym miesiącu jest zbyt dziwaczny,żeby cos z tego wyszło. Jakos wczesnie ten skok temperatury:/ Śluzowe objawy marne. Z psychika tez zaczyna byc marnie:crazy:

ndzia 19...........@19.02.2012---------II
Matyjasowa........@21.02.2012---------II
Nenete...............@23.02.2012---------II
rozab.................@25.02.2012---------II
Crazy Girl...........@ 01.03.2012--------II
Wesoła kobietka.@04.03.2012---------II
pati_pati............@09.03.2012---------II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)-----II
Moni-ka.............@16.03.2012 (4)------II
czarni................@22.04.2012 (19)-----II
goko..................@24.04.2012 (4)------II
Grzanka.............@05.05.2012 (5)------II
Ineska7.............@01-03.05.2012------II
Kropka...............@19.05.2012 (4)------II
lanjaa................@15.05.2012 (3)------II
Puszka...............@06.05.2012(4)------II
ewitka 27............@ 16.06.2012 (4)-----II
agaga82..............@ 20.06.2012 (4)-----II
domikcw..............t.p. 05.07.2012r. (4)------II
Aniulkas .................@
9.06.2012 (1) --------II

królewnazmarcepana..@23.07.2012(4)------II
Pianka...................@02.08.2012 (1)-------II
Zonqa...................@03/06.08.2012--------II
Anke24..................@21.07.2012 (7)
die_perle...............@ 25.07.2012
kejtis.....................@ 02.08.2012(6)
Julianka33..............@03.08.2012 (2)
agacia84................@ 05.08.2012(7)
palma....................@ 06.08.2012 (4)
ficaria....................@08.08.2012
Line-6....................@8.08.2012 (4)
Mgiełka2008...........@ 11.08.2012(10)
Agus_86..................@ 12.08.2012 (5)
Madley..................@12.08.2012
Agnieszka116.........@12.08.2012 (9)
julka05091985 .......@13.08.2012 (3)
Sihaya............. .....@12/13.08.2012 (8)
Agacynda................@ 13.08.2012 (10)
Czarnooka ................@17.08.2012
Sailor_moon...........@ 21.08.2012
ALG......................@24.08.2012 (4)
Noelle1986 .............@ 22.08.2012 (9)
Margotka86.............@30.08.2012(14)

Asita....................@6.9.2012 (6)
rożniczka................@07.09.2012

Zawieszone staraczki do odwołania:
Edyta01.................@15.04.2012 (2)
karola_2907............@08.06.2012
Mynia.....................@10-11.08.2012 wieszam się do sierpnia lub września :(
Frutty...................@ zawieszona.

reklama
U mnie Ficaria też normalnie cykl trwał 28 dni, od trzech miesięcy mi się wszystko popierd... a właściwie od 3 cykli bo ostatnio cykle od miesięcy bardzo mi odbiegają... ostatni 40 dni, poprzedni 60, ten tez się zapowiada na co najmniej 40 dniowy...
A gdyby Steve tu był to bym się aż tak nie przejmowała drobnymi wahaniami no ale jak my na odległość to jeśli nie będzie jak w zegarku to szanse mamy zerowe...

Mynia kochana jakbym czytała o sobie tylko u mnie w drugą stronę. U mnie po poronieniu w kwietniu cykle mam cholernie nieregularne, ten też wygląda na to że sie skróci a miałam takei nadzieje że trafimy z mężem na owu.....Mój K. przyjeżdża w piątek na 3 tyg. - ale co z tego jak na niepłodne trafi....A potem we wrześniu pewnie nie przyjedzie, chyba że ja do niego - ale też nie wiem kiedy bo nie jestem w stanie przewiedzieć cyklu....Doopa tak na odległość...Oj rozumiem Cię, rozumiem :-)A co do bóli - ja całą noc nie spałam tak mnie podbrzusze bolało , a tu testy negatywne (dla mnie na razie akurat dobrze:-)), śluz płodny dopiero trochę wczoraj sie pojawił, a u mnie tak z 5 dni standardowo przed owu się pojawia....Nie wiem dlaczego tak boli, w zeszłym cyklu miałam to samo ale koło owu - też się tym niepokoję....

Ostatnia edycja:
Do góry