reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle naprawdę współczuję, wiem jakie to potrafiło być dobijające. U mnie w pracy jeszcze dwa miesiące temu było 7 kobiet w ciąży i nie dawałam rady... a jak mnie wkurzało jak się niektórzy z nimi cackali... ja pier.... a u Ciebie to już sobie nie wyobrażam jak Ty tych brzuszków widzisz kilkadziesiąt dziennie...
Sailor, właśnie wiem na pewno, że on podkreślał "PO DWIE" czyli na pewno nie po jednej dwa razy dziennie, tylko nie wiem czy po dwie raz czy po dwie dwa razy...

reklama
to tak zrobię, tym bardziej, że mi nie zabraknie bo mam jeszcze w domu ze dwa opakowania dopochwowej i ze dwa podjęzykowej i teraz znowu przepisał mi dwa opakowania podjęzykowej... nienawidzę jej... fuj

Sailor... a jak będę brała od 16 do 25 dc to kiedy mniej więcej może być owu? Pytam właśnie pod kątem mojego wyjazdu :)

Miałam jechać w następnym cyklu ale skoro tak się popierdzieliło to planuję dokończyć ten cykl, potem następny ten sierpniowo wrześniowy się poobserwować i zaplanować wyjazd na ten cykl wrześniowo październikowy. Tym bardziej, że przez kupno mieszkania zostało mi mało urlopu i na wiele wyjazdów i przyjazdów S już mi nie starczy...
A ja wolę ta dopochwową luteinę, bardziej mnie drażni smak podjęzykowej niż wypływanie dopochwowej :) Ileż się kobieta musi nacierpieć...

Ostatnia edycja:
Hej :) ukrop powrócił :/
Asita no u mnie jest trochę do wyszorowania-miałam właśnie męża zaangażować w porządki bo nie chcę teraz tej chemii wdychać sam chlor ale jak Twój się pisze..to pakujcie się my kawkę wypijemy a on ogarnie co trzeba :p :D no i kosz na pampersy to jest dopiero bomba biologiczna ;)
domik to się nazywają dobre wiadomości!! cudnie kochana!! to teraz czekamy na obiecane zdjęcia pochwal się nam swoją pociechą :) 3 cm to już coś! i jakby nie patrzeć 1/4 ciąży za Tobą :D buziaki dla Was :*
Anke24 wiesz już coś więcej?
Sailor sikaj noooo ;) ja Ci powiem tylko że wczoraj z mięsnego wyjść musiałam a dziś przede mną mega zadanie-mielone.... także sikaj! tak czytam te posty i każda nagle grypę żołądkową albo podobne rewolucje ma ale się będę śmiała jak się okaże że wszystkie w ciąży :D
Noelle to może patrz na pacjentki pod kątem bólu i cierpienia z porodówki :/ może w ten sposób będzie troszkę lżej pracować ;) udanego relaksu na plaży!
Mynia, Sailor no nie mogę połapać się z Wami wymiękam :D cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz :p ;D

test z poniedziałku i test dzisiejszy tj termin @
test.jpg testc.jpg
Jest dobrze co nie? :))))

Ostatnia edycja:
reklama
tylko, że ja te późne owulacje Sailor mam od czasu tej mojej choroby kwietniowej, zerknij na pierwsze trzy cykle... wczęsniej prowadziłam obserwacje w takim innym programie na kompie (offline) i wszystkie moje cykle wyglądały tak jak te pierwsze trzy na enpr.pl. Dopiero te trzy ostatnie sa pochrzanione a ja chcę, żeby wróciło do tej normy sprzed choroby, czyli owu około 14 dc.
No głupio, że jedna krecha... jakbyś sikała na dwa testy byłyby dwie krechy :) Przepraszam ale jakaś głupawka mnie już z tego wszystkiego bierze...

Pianko, jest bardzo dobrze:)
Musi być najpierw 4 razy po dwa razy luteina, żeby potem mogło być osiem razy raz po raz... :)

Ostatnia edycja:
Do góry