reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No właśnie...i jak tu nie wariować. Przydałaby się taka pigułka jak wymysliła Agnieszka bierzesz i ciąża się pojawia.
Noelle a ja dobrze kojarzę,że ty jestes położną?

reklama
Noelle w tym cyklu nie mam szans bo mój St. w Szwecji... ale chciałabym przed podróżą do niego uregulować się bo tak to jak ja trafię z biletem z takimi nieregularnościami... Czyli zapodam sobie od dziś na 10 dni luteinę a w następnym już tak jak on kazał od 16 do 25 dc

Noelle ja nie wiem jak ty kochana sobie radzisz oglądając te brzuszki i maluszki. Nasi znajomi spodziewają się maluszka i nie jestem w stanie ich odwiedzić...byliśmy raz i przepłakałam potem cały wieczór w domu...:no:

Sailor napisał mi że 2 tabletki od 16 do 25 dc tylko ja za nic w świecie nie pamiętam czy dwie dwa razy dziennie czy dwie raz dziennie... a podkreślał, że dwie bo duża jestem... ;P to może dwie dwa razy dziennie...

No własnie sęk w tym,że ostatnio to juz sobie nie radze.:-( Z dyżuru schodze tak psychicznie zmęczona ,ze potem dochodze do siebie pare dni:/ Ostatnio byłam 3 tygodnie na urlopie,to sie troche oderwałam. Ale jeden dzień pracy,rozłozył mnie na łopatki. Ale co kochana zrobic? Jak sie w końcu doczekam II to praca będzie mi znowu sprawiac przyjemnosc. Poki co,łatwo nie jest.

Noelle bardzo mi przykro jak sobie pomyślę jakie katusze przechodzisz każdego dnia w pracy. :-(
Trzymam mocno kciuki żebyś już niedługo nie musiała tego znosić :tak: z powodu pojawienia się II

reklama
dziekuje kochana:* wierze,ze sie uda:D Do usłyszenia wieczorem Dziewczyny:*Miłego dnia zycze! Zmykam z mężuchem na plaże:D poopalać co sie da;D buuuziaki!

Do góry