reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

margotka przykro mi ze @ się przyplątała. a Ty kochana byłaś juz na jakiś badaniach? ile się stracie? przepraszam, ze pytam, ale zapomniałam:zawstydzona/y:
agnieszka zazdroszczę wyspania się. ja co chwilę w nocy miałam przebudzenie...jak juz zasnełam to jak nie jakies głupie mysli, albo sen to znów sikanie się włączyło:wściekła/y: MARIAN jest nieziemski
mynia to Ty masz jakiegos nieziemskiego lekarza! tacy na nfz to chyba żadko się zdarzaja. bo prywatnie musza byc mili bo się im w końcu za to płaci:-D 100zł i uśmiech proszę:-D
asita dziękuję za słowo otuchy. napisz co i jak po:)

reklama
Domiku, mój lekarz jet nieziemski:) kiedyś zaprowadziłam do niego mamę:) Siedzę w poczekalni, mama w środku a on wychyla się do mnie, daje mi klucz, pokazuje drzwi i mówi "Anka, słońce, zrób mi herbatę:) i przynieś do pokoju :)" W ogóle to mówi do mnie "jesteś słońcem mego życia" tylko to brzmi tak... tak jakby po ojcowsku:) bo on tez jest w wieku mniej więcej mojego taty. A rok temu dał mi numer telefonu do swojego syna, żebym może zadzwoniła, pogadała, umówiła się :)
Asita chyba już po wizycie, pisała, że przed 10 ma. Ciekawe kiedy się do nas odezwie
Agacynda a nie bałaś się iść na batmana? Żartuję sobie:) ale w sumie to ostatnio myślałam, nawet, że chyba bym miała takie dziwne myśli chwilami... siedząc w kinie...

Ostatnia edycja:
margotka przykro mi ze @ się przyplątała. a Ty kochana byłaś juz na jakiś badaniach? ile się stracie? przepraszam, ze pytam, ale zapomniałam:zawstydzona/y:
agnieszka zazdroszczę wyspania się. ja co chwilę w nocy miałam przebudzenie...jak juz zasnełam to jak nie jakies głupie mysli, albo sen to znów sikanie się włączyło:wściekła/y: MARIAN jest nieziemski
mynia to Ty masz jakiegos nieziemskiego lekarza! tacy na nfz to chyba żadko się zdarzaja. bo prywatnie musza byc mili bo się im w końcu za to płaci:-D 100zł i uśmiech proszę:-D
asita dziękuję za słowo otuchy. napisz co i jak po:)

Domik ja mam wszystkie badanie porobione już i mój mąż też- oboje jesteśmy zdrowi, wyniki prawidłowe a dzidzi jak nie było tak nie ma już jakiś drugi rok będzie, chociaż na początku nie można było nazwać tego staraniami bo nic kompletnie nie liczyłam, nie mierzyłam, dopiero od mniej więcej roku zaczełam wyliczenia dni płodnych a tempkę mierzę dopiero dwa cykle.

Mynia świetny ten Twój lekarz :-)

Asita daj znać szybciutko co tam u lekarza.

Ja się zwolniłam z pracy i jestem w domu, bo tak mnie boli, że aż mi się zwracać chce i nie mogłam już usiedzieć w pracy.

Myniu nie bałam się bo film był tak zajmujący, że nie było czasu myśleć o tym :-) za to jak się wychodzi na pusty parking podziemny albo jedzie przez ciemny las to już są myśli czarne. :-)

No na pewno Agacynda:) ja kiedyś wygrałam gdzieś bilety na nocny pociąg z mięsem i poszłam z koleżanka dla brechtu... film jak film, prymitywny, bardziej obrzydliwy niż straszny, ale gorzej jak potem sama wracałam do domu metrem i w dodatku w pewnym momencie zostałam w przedziale sama z łysym panem...

reklama
a u mnie nastrój już lepiej dzisiaj zaczęłam się odchudzać i włączam pozytywne myślenie , mam tylko nadzieje że nie skończe dietki dzisiaj wieczorem :-)
Trzymaj sie dzielnie, uda ci sie napewno tylko niech to nie bedzie głodowka. A odnoscie odchudzania to powiem ci jeszcze tak dla wiekszej motywacji ze moj maz od zeszłego poniedzialku ma juz spadek 2 kg.
A ty jak wymysliłas sobie to odchudzanie?

Do góry