reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej laseczki!
dobra teraz na spokojnie :) Witam nowe dziewczynki i od razu gratuluję którym się udało :D super!!
ja owulki też nei czułam sihaya, pierwszy raz mam jednak ładny wykres, duży skok tempki 2 lub 3 dni po owulce. Dla mnie to nowośc, wydaje mi się że od stycznia nie miałam owulacji :( Clo pomogło :) ale żeby owu była w 17 lub 18 dniu..późno choc to stymulowane więc mam się nie przejmować. A z niemiłych rzeczy to dostałam zapalenia pęcherza w nocy i wzięłam furaginum :( i teraz się boję czy nie zaszkodziło..jak myślicie?
Buzia!

reklama
Pianka a dlaczego Ty nie na czerwono jesteś na naszej liście, hm?:> zmieniaj się bo nam zaburzasz wizerunek;)

Aguś dzięki za otuchę:) odwdzięczę się pisząc, że ja też miałam późne owulki zawsze:) więc się nie przejmuj tym, ważne, że są!!
Co do furaginum to jedna dawka może nie zaszkodzi... ale lepiej przerzuć się na naturalne specyfiki; a z tabletek to urosept - mi tak kazała lekarka, bo ja też z tych pęcherzowych jestem;) a w czasie staranek nie ma co ryzykować:) Jak coś to mam brać urosept, duuuuużo herbatki z żurawiny i duuuuuużo pić w ogóle:)

Pianka mam wystający brzuszek zawsze taki miałam ale po ciąży jeszcze bardziej jest wystający i obcy ludzie myślą że jestem w ciąży. W poprzednim cyklu też mi tak mówili więc jakoś do tego nie przywiązuję uwagi na dobry omen. Choć takie podejrzenia czasem bolą zwłaszcza że wiadomo że póki co nie jestem :-(

Shilya witaj po urlopie

Aguś widzę że dobry humor dopisuje i nadzieja na fasoleczkę jest. Czasem przerwa od BB dobrze robi

Ja tylko na chwilę- test zrobiony, ale niestety jedna krecha:wściekła/y:, no i temp. trochę spadła, chociaż nadal nad kreską więc jeszcze się łudzę...:blink:
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki :tak:

rożniczka może jednak sie uda.trzymam kciuki!
Pianka ej no;D staram sie połapac w tym całym forum,no i Was poznac dziewczyny.poza tym nie chce tu wiecznie marudzic i was zameczac moimi humorami:(

Poki co intensywne starania:D troche praca moja i męza zaburza nam regularnosc staran. Niestety pracujemy oboje na zmiany nocne i dzienne ,niekiedy mijamy sie,i nie widzimy ponad 24h. A jak akurat wypada owulka w tym czasie to az mnie skreca:/

zonqa w zupelnosci cie rozumiem.Moja kolezanka w pracy miesiac temu obwiescila ,że jest w ciazy. ciesze sie jej szczesciem aczkolwiek skreca mnie z zazdrosci.TEZ BYM CHCIALA!! :-( Nikt ze znajomych nie wie ze staramy sie o malucha.i dobrze,źle bym sie czuła widzac spojrzenia pelne wspolczucia albo skrepowania.
Zeby bylo mało jeszcze ostatnio rozregulowały mi sie cykle:/ Zawsze jak w zegarku wszystko działało. a teraz cykle mam od 26-32dni. no i wiecie ja tu pelna nadzieji bo @ sie spoznia a tu trafia sie akurat dziwny cykl:/

Noelle1986 Ty kochana to akurat o nas pamiętasz ;) ale są dziewczyny które się pokazały i po jednym poście milczenie - może się troszkę zmobilizują :D oby ten brak odpowiedzi był spowodowany intensywnymi staraniami ;)
Zonqa nic nie poradzisz trzeba w takim razie ignorować takie uwagi a w myślach swoje dopowiedzieć ;P
Sihaya ze zmianą koloru poczekam do terminu @ co by nie zapeszyć :p niby nie jestem przesądna ale kurcze wolę być ostrożna..do kwietniówek też się narazie nie pcham-może jak zobaczę bijące serduszko na USG ;)
rożniczka widzę z listy że termin @ masz na 6-tego także jeszcze nic nie jest przesądzone! jeszcze druga kreska może się ukazać!
Idę pod prysznic póki mała śpi a rano muszę na szczepienie z córcią iść :/ moja bidunia, już słyszę ten płacz :(
Owocnych nocy dziewczyny ;)

Dzięki dziewczyny cmok.GIF

nie przejmuję się tymi stwierdzeniami ale wtedy miałam podławy nastrój bo z Łukim dzień wcześniej gadaliśmy o naszej sytuacji i jakoś wszystko się nawarstwiło.

Jest już dobrze musi nam wszystkim się udaćszampan.gif

Cześć kochane moje!

Gratulacje dla zafasolkowanych trzymam kciuki za wsze spokojne 9 m-cy.

Wczoraj miałam moją 1 rocznicę ślubu. I powiem Wam ... mam najukochańszego męża na świecie. Dziękuję Bogu, że się na tej Ziemi znaleźliśmy. Długo by pisać ... róże, kolacja, spacerek... ach :zawstydzona/y::-)

U mnie koncóweczka @ czuje się całkiem dobrze :) od piątku urlop :-) Na działeczkę na 2 tygodnie się wybieramy i oczywiście dużo przytulania będzie :) jakby mnie nie było to wiecie ;) odezwę się jak wrócę ;-)

Coś czuję, że to będzie ten cykl :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewuszki, zabrali mi w pracy internet, ale mam nadzieję, że tylko na dziś. Inaczej nie będę miała warunków do pracy :-D:-)
Boli mnie podbrzusze od paru dni, już od tygodnia w sumie... już sama nie wiem, cholerka co się ze mną dzieję ale czasem sobie myślę, że może się popsułam i że już nie będę mogła mieć dzieci... Wczoraj cały wieczór przez to przepłakałam... Zapomniałam wziąć z pracy ubezpieczenie i nie wiem czy uda mi się jutro z tym lekarzem ale może powiem, że doniosę na wizytę... muszę wstać jutro o 5 żeby się zarejestrować...
On jest taki że o co go poproszę to on mi da. Powiedzcie co chcieć?:) Skierowanie na jakie badania? i co mu powiedzieć żeby nie zbagatelizował problemu?

Do góry