reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja sie nudze w pracy dzis... ale coz nie powiem przeciez ze nie mam co robic i klikam do was ze niby cos pisze ;)
mysle o okruszku... zastanawiam sie nad prowadzeniem pamietnika... :)? co wy o tym myslicie?

reklama
super pomysł :-D i do tego wklejać zdjęcia z usg i Twoje w ciąży pokazujące brzuszek :-)
Aniulkas ja robię tak samo jak Ty pisze tutaj z Wami a w pracy myślą że pracuje :tak:

siedze sobie i tak mysle i kojarze pare sytuacji z ostatniego czasu..np to kiedy byly urodziny mezusia... to dzownił wujek z Ustki i pytal sie kiedy bedzie u nas bocian prezent przynosił...;) Mąż mowil zawsze ze narazie to nigdy... ;) wujek sie smial ze chyba piasek w workach nosi :D
a u nas na półce stoja takie malutkie buciki ..adidaski niebieskie...mąż kupił kiedys i byly schowane do szafy a w czaerwcu przed urodzinami wyjełam je na połkę ...i jak znajomi przyszłi podziwiali je :)

zastanawiam sie kiedy zacznie byc widac brzuch... jestem niska osoba sredniej postury ale nie gruba i nie chuda...mieszkamy z rodzicami moimi i najoac moja mame to pewnie sie domysli jak bede szla na wizyte albo na kolejne badania... :(a chcielismy zrobic niespodzianke...

a wszytsko bylo w dniu 28-06
czyli moje dni płodne i juz pewnie komóreczkis ie polaczyły :)
jejku jejku...jak tam moj okruszek... :)

ja jeszcze 15 minut i do domciu, chwilowo nie pada może uda mi się wrócić do domu nie bawiąc się w miss mokrej podkoszulki :-)

to ja uciekam ;-) zajrzę wieczorkiem ;-)

Ostatnia edycja:
leć eć,,, na jeszcz 30 min... :( nie lubie takich dni kiedy nie ma co robić bomyśle wtedy o sobie..o tym co mogłabym zrobic w domu utp...

Frutty tule cię mocno, najważniejsze zebyś sięnie denerwowała i nie czytaj w necie bo zwariujesz
będzie dobrze

Aniulkas jak w pierwszej ciąży miałam brzucho dopiero 6mc a w drugiej już w 9tc było widać malutki

Myniu wcześniej moja faza luteinowa trwała 10 -11 dni

a mi z nosa cieknie i gardło boli moja niunia mnie zaraziła swoimi całuskami bo ona zawsze rano leci do nas do pokoju i nas wita buziakiem i przed snem to samo

wiecie co dziewczyny ja mam jakąś jazdę wszędzie widzę babki w ciąży

Ostatnia edycja:
FRUTTY trzymaj się dzielnie kochana! wypoczywaj i dbaj o Was! bedzie dobrze:)\
a swoja drogą to ja wspólczuje tej kobiecie. takich porodów nie powinno się wywoływac. powinna byc cesarka. wiecie jaka to trauma musi byc rodzenie w świadomosci swojego martwego dziecka! boze broń nas wszystkie od takiej tragedi.
AGAGA fajnie, że się odezwałaś i że wszystko już ok. też dbaj o Was:) bądz dzielna i silna dla okruszka:)
ANIULKAS jeśli tak bardzo się stresujesz a kasa to nie problem to wybierz się prywatnie. przecież napewno nie tylko w tej jednej klinoce robia usg:) bedziesz spokojniejsza:)
BZIBZIOCZKU fajnie że jesteś:) może to odpuszczenie będzie owocne. a jak badania męża?? wiecie już coś?

my odpoczywamy. mam dużo pic a tu się nie chce jak na złośc:crazy:

reklama
Do góry