reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
maja znajoma straciła synka dwa tygodnie przed terminem porodu i musiała urodzić,jejku dziewczyny ona schudła wtedy tak ze ważyła prawie 40 kg wyglądała strasznie to było jej pierwsze dzieciatko , teraz ma już 3

dominikcw dzowniłam ...do innych przychodni..ale postaowilam sobie ze w 6 tyg pojde by do razu usłyszec serduszko... :)
musze wierzyc ze bedzie dobrze.

Dziewczyny Moj A jak byl ze swoja poprzednia dziewczyna to zaliczyli wpadzioche na pierwszej randce. I stracili synka w 8 miesiacu ciazy. I ona tez miala wywolywana ciaze... Rodzila martwego synka. 13 czerwca mialby dwa latka.

Dziewczynki, każdego spotykają większe lub mniejsze tragedie ale nic nie dzieje bez powodu wszystko ma swój cel i kiedyś spotka nas coś dobrego, odmieni się nasze życie w dobrą stronę

Myście o dobrych rzeczach wierzcie w siebie i małe istotki żyjące w was :-D

Dziewczyny uwielbiam Was i życzę Wam tylko wspaniałych chwil:-D

no ja mam manie jakąś he ogladam serial a tam laska dowiaduje sie ze jest w ciąży, wchodze na pudelka a tam pierwszy artykuł i nagłówek " każda kobieta powinna mieć dziecko " no mówię wam wszędzie ciąża:-)
aż mi sie śmiać chce

reklama
Do góry