reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No nie robiłam... może zaszalały ale teraz nie miałam na to ani głowy ani czasu, ani pieniędzy. Plan mam taki: widze, że zbliżą się @ więc od pierwszego dnia zacznę brać castagnus i jak następny cykl będzie się wydłużał to idę do lekarza. Swoją drogą to wyjątkowo wredne żeby popierdzieliło się wszystko akurat od miesiąca w którym mieliśmy pierwszy raz próbować :( Wcześniej wszystko idealnie i książkowo... no ale tak mi wyszła wtedy ta choroba a teraz stres i ciężka praca przy remoncie. liczę jeszcze że to właśnie dlatego te wydłużenia i że skoro wracam powoli do normalnego życia to i to się ustabilizuje.

mi też się wydłużyły cykle zawsze trwy 29 dni ale to zawsze nawet pierwszy ckyl po stracie też przyszła tak jak zawsze a teraz poprzedni cykl trwał 32 a ten 34 dni i zauważyłam że nie ważne w który dzień była owu druga faza wykresu trwa 14 dni

witajcie o poranku jutro wracam już do siebie dziś się źle czuje bolą mnie mięśnie , katar gardło i taka nieprzytomna chodzę, czekam na @ ciekawe czy znowu wredna się spóźni , od owulacji minęło 16 dni więc powinna być nie wiem co się dzieje z tą moją fazą lutealną że się tak przedłuża ostatnio było około 20 dni,
ja przestałam wierzyć w ciąże nie udało się tak jak chcieliśmy a teraz to już brak szans tylko płaczę po kontach a mam to wszystko w dupie

Dziękuje Myniu za pomoc :-) niby w kompie jestem obcykana a tu takiej rzeczy nie wiedziałam ale siara :-)
Pamiętacie może jakie tabletki z wiesiołka dziewczyny brały bo ja kupiłam OEPAROL i nie wiem czy to jest to???

reklama
Do góry