A
agacynda
Gość
Agnieszka oglądałaś nowy odcinek PLL? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka kochane:*
tak mi przykro, że Agnieszke i Line @ odwiedziła...eh... glowa do góry. wszystkie wiemy jak to jestbedzie dobrze!
AGNIESZKA popłakałam się nad tą modlitwą! piękna. wiesz tak sobie myślę, że dobrze robisz nie mierzac temperatury, ani nie obliczajac w tym cyklu niczego. zdaj się na przyjemnosc. jak bedzie miało wyjśc to dzidzia bedzie. może mniej stresu bedzie Cię to kosztowało
SIHAYA może jednak @ nie przylezie... ma jej nie byc!!!
PIANKA gratulacje dla maleńkiej! dumna musisz byc co?
dziewczyny wszystkie macie piękne zdjeciz ze ślubu, piękne kreacje i bukieciki
a ja po wizycie chyba dobrze, na razie nie wiem jaka dzidzia jest, to znaczy który to tydzień. następną wizytę mam na 1.08 i wtedy będę wiedziec. pani doktor mówiła, ze najprawdopodobniej bedzie dzidziol w Marcu, bo według ostatniej miesiączki to juz by był 12 tydzien hahaha no i mam jeszcze brac magnez z witaminą B6. dostałam tez na podtrzymanie ciąży duphaston 2x1. wziasc do końca dwóch opakowań. dużo odpoczywac, nie dzwigac i duuużo pic. jesli bedzie brzuch bolał to nie czekac tylko brac nospe. aaaa no i multum badań. tyle. boje się o dzidziolka![]()