reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wlasnie co tu tak cicho? myslalam ze wejde wieczorem i poczytam sobie ;)
byłam na pobraniu krwi na bete jutro wynik odbiore dopiero po pracy
:(
bylismy z mezem i znajomymi na spacerze,... a jutro rano chyba zrobie jeszcze jeden test bo pozostal i bedzie do 3 razt sztuka :)

hejka kochane:*

tak mi przykro, że Agnieszke i Line @ odwiedziła...eh... glowa do góry. wszystkie wiemy jak to jest:( bedzie dobrze!
AGNIESZKA popłakałam się nad tą modlitwą! piękna. wiesz tak sobie myślę, że dobrze robisz nie mierzac temperatury, ani nie obliczajac w tym cyklu niczego. zdaj się na przyjemnosc. jak bedzie miało wyjśc to dzidzia bedzie. może mniej stresu bedzie Cię to kosztowało:)

SIHAYA może jednak @ nie przylezie... ma jej nie byc!!!
PIANKA gratulacje dla maleńkiej! dumna musisz byc co?

dziewczyny wszystkie macie piękne zdjeciz ze ślubu, piękne kreacje i bukieciki:tak:

a ja po wizycie chyba dobrze, na razie nie wiem jaka dzidzia jest, to znaczy który to tydzień. następną wizytę mam na 1.08 i wtedy będę wiedziec. pani doktor mówiła, ze najprawdopodobniej bedzie dzidziol w Marcu, bo według ostatniej miesiączki to juz by był 12 tydzien hahaha no i mam jeszcze brac magnez z witaminą B6. dostałam tez na podtrzymanie ciąży duphaston 2x1. wziasc do końca dwóch opakowań. dużo odpoczywac, nie dzwigac i duuużo pic. jesli bedzie brzuch bolał to nie czekac tylko brac nospe. aaaa no i multum badań. tyle. boje się o dzidziolka:(

Domik nie bój się, póki nie będziesz się martwić będzie wszystko dobrze. :*

a tu Dziewuszki mają listę.
Andzia 19...........@19.02.2012---------II
Matyjasowa........@21.02.2012---------II
Nenete...............@23.02.2012---------II
rozab.................@25.02.2012---------II
Crazy Girl...........@ 01.03.2012--------II
Wesoła kobietka.@04.03.2012---------II
pati_pati............@09.03.2012---------II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)-----II
Moni-ka.............@16.03.2012 (4)------II
czarni................@22.04.2012 (19)-----II
goko..................@24.04.2012 (4)------II
Grzanka.............@05.05.2012 (5)------II
Ineska7.............@01-03.05.2012------II
Kropka...............@19.05.2012 (4)------II
lanjaa................@15.05.2012 (3)------II
Puszka...............@06.05.2012(4)------II
ewitka 27............@ 16.06.2012 (4)-----II
agaga82..............@ 20.06.2012 (4)-----II
domikcw..............t.p. 05.07.2012r. (4)------II
Aniulkas .................@ 9.06.2012 (1) --------II
frutty.....................@ --------II
Agus_86................@ 02.07.2012 (4)
Julianka33..............@5.07.2012 (1)
julka05091985 .......@11.07.2012 (2)
ALG......................@11.07.2012 (3)
Line-6....................@11.07.2012
Mgiełka2008...........@ 12.07.2012(9)
Sihaya..................@12/13.07.2012 (7)
Bzibziok.................@18.07.2012(10)
Agacynda..............@ 21.07.2012(9)
Anke24..................@21.07.2012 (7)
Czarnooka..............@ 22.07.2012
Kinga85.................@ 22.07.2012
królewnazmarcepana..@
23.07.2012(4)
Sailor_moon...........@ 24.07.2012
die_perle...............@ 25.07.2012
Margotka86............@30.07.2012(13)
kejtis.....................@ 02.08.2012(6)
Zonqa...................@03/06.08.2012
agacia84................@
05.08.2012(7)
rożniczka................@06.08.2012
Madley..................@12.08.2012

Agnieszka116.........@12.08.2012 (9)

Zawieszone staraczki do odwołania:

Edyta01.................@15.04.2012 (2)
karola_2907............@08.06.2012
Mynia.....................wieszam się do sierpnia lub września :(
Asita....................wieszam się do września =(

jeny niech ten dzien sie juz skonczy-dzis jestem straszna jedza obrywa sie mezowi i synkowi Chyba to pprzez @ no wiecie ze przyszla.
Znowu mnie deprecha zlapala i bardzo zle mysli-a moze ja juz nie powinnam byc mama bo nie sprawdzam sie w tej roli i dlatego nie udaje sie?
Powinnam chyba isc juz spac - mam nadzieje ze jutro ledzie troszke lepiej
JESTEM STRASZNA JEDZA - NIE LUBIE SIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ficaria tak mi przykro że @ przyszła, ale zaczyna się nowy cykl a z nim nowa nadzieja :-)
Line nie masz się co zadręczać, ja jak mam @ to mój mąż najbardziej obrywa no i moje psiaki słodziaki, na które rzadko krzyczę (tylko jak mam @ albo krótko przed @). Masz jedną dzidzię to na pewno będziesz mieć drugą :tak:
Ja jeszcze nie mam dziecka (a mam już 27 lat) i obawiam się że jestem bezpłodna :-( 1 sierpnia idę do gin (tak jak domikcw tylko niestety nie po to żeby sprawdzić co z fasolką) i powiem jej żeby skierowała mnie na badania, mąż zrobi w następnym tygodniu. Postanowiliśmy, że jak nie będziemy mogli mieć dzieci to adoptujemy, już się nawet dowiadywałam co i jak, gdzie należy złożyć wniosek i jakich jeszcze trzeba formalności dokonać.

hejka kochane:*

tak mi przykro, że Agnieszke i Line @ odwiedziła...eh... glowa do góry. wszystkie wiemy jak to jest:( bedzie dobrze!
AGNIESZKA popłakałam się nad tą modlitwą! piękna. wiesz tak sobie myślę, że dobrze robisz nie mierzac temperatury, ani nie obliczajac w tym cyklu niczego. zdaj się na przyjemnosc. jak bedzie miało wyjśc to dzidzia bedzie. może mniej stresu bedzie Cię to kosztowało:)

SIHAYA może jednak @ nie przylezie... ma jej nie byc!!!
PIANKA gratulacje dla maleńkiej! dumna musisz byc co?

dziewczyny wszystkie macie piękne zdjeciz ze ślubu, piękne kreacje i bukieciki:tak:

a ja po wizycie chyba dobrze, na razie nie wiem jaka dzidzia jest, to znaczy który to tydzień. następną wizytę mam na 1.08 i wtedy będę wiedziec. pani doktor mówiła, ze najprawdopodobniej bedzie dzidziol w Marcu, bo według ostatniej miesiączki to juz by był 12 tydzien hahaha no i mam jeszcze brac magnez z witaminą B6. dostałam tez na podtrzymanie ciąży duphaston 2x1. wziasc do końca dwóch opakowań. dużo odpoczywac, nie dzwigac i duuużo pic. jesli bedzie brzuch bolał to nie czekac tylko brac nospe. aaaa no i multum badań. tyle. boje się o dzidziolka:(

Czy możesz mi powiedzieć duphaston to obowiazkowo trzeba brac? ja pierwsza wizyte mam 10 sierpnia to bedzie koniec 8 tygodnia. Czy bez tego moze cos mojemu okruszkowi zagrażać? biore femibion natal pół roku a od wczoraj mumomega...

reklama
Jak mam się dopisać do listy staraczek? Mam skopiować ostatni post, tak?
My tez jesteśmy otwarci na adopcję, ale na dzień dzisiejszy nie ma szans. Byłam wolontariuszką w ośrodku adopcyjnym przez 4 lata, potem pytałam i w tamtym ośrodku i 2 innych. Kazali mi wrócić za 5 lat! Przecież to wieczność!

Do góry