reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

cO DO BÓLU BRZUCHA WCZORAJ MIAŁAM ostry ból w nocy ale nie powtorzyło sie kupiłamnospe na wszelki wypadek.. ogolnie jestem wytrzymala na bol... i zadko biore leki przeciw bolowe. Bole menstruacyjne .. nigdy nie wiedzialam co to znaczy bo mnie troche bolal tylko brzuch a najlepsze lekarstwo to cwiczenia by rozciagnac miesnie...
A co do plamien nic sie nie pojawia. od poniedzialku. Wiec chyba dobrze..

reklama
No to mnie Myniu wyczułaś:)
Ja tak sobie Was podczytuje jak mam chwilkę tylko jakoś się nie udzielam i staram wyluzować.
Ale cały czas Wam wszystkim dopinguje:)
Odpuściłam mierzenie, a nawet zażywanie różnych specyfików i jakoś mi lepiej jak nie muszę o tym pamiętać.
GRATULUJĘ wszystkim nowym przyszłym mamom.
Kalendarz mi się przez przypadek popsuł na npr, jak ostatni raz chciałam temp wpisać, bo wpisałam 3666, a miało być 36,66 i nie umiem go naprawić:)Może to było przeznaczenie, ze mam go nie używać:)

co prawda pisalam ze babeczka kazala powtorzyc bete po 2 dniach...ale na weekend wyjezdzam..dzis odbieram wyniki. czy jak dzis bym zrobila 2 bede to nieza wczesnie?

Asita ja się na szczęście powstrzymałam, ale i po @ też mi się zdarzało test robić :) A chciałam zrobić bo tak mi te śledzie ostatnio smakują:) w ostatnie dwa tygodnie zjadłam więcej śledzi niż wcześniej przez 30 prawie lat:) I kolega wczoraj mnie zaczepił przez pracą i delikatnie podpytuje, czy ja nie w ciąży...

Bzibzioku wchodzi na ten dzień gdzie się pomyliłaś i normalnie zmieniasz tak jak byś na nowo wpisywała (tylko najpierw musisz skasować wpisana temp) i robisz zapisz

Myniu a może faktycznie jesteś w ciąży i masz @ gdzieś czytałam że dziewczyna zresztą jej matka też miała przez 3 miesiące @ a była w ciąży :-)

mynia zdarza sie czasem ze wszyscy w kolo cos wiedza a ty zaprzeczas...a pozniejs ie potwierdza... ja w poniedzialek robilam zdjecia do pracy...i kolega pyta to co Aniu jeszcze z rokz nami ja mowie jak to nie narazie nie zmieniam pracy a on ale dzidzius czy cos i bedziesz musiala nas zostawic...a wtedy jeszcze nie bylo pewne na 100%... :)

No to mnie Myniu wyczułaś:)
Ja tak sobie Was podczytuje jak mam chwilkę tylko jakoś się nie udzielam i staram wyluzować.
Ale cały czas Wam wszystkim dopinguje:)
Odpuściłam mierzenie, a nawet zażywanie różnych specyfików i jakoś mi lepiej jak nie muszę o tym pamiętać.
GRATULUJĘ wszystkim nowym przyszłym mamom.
Kalendarz mi się przez przypadek popsuł na npr, jak ostatni raz chciałam temp wpisać, bo wpisałam 3666, a miało być 36,66 i nie umiem go naprawić:)Może to było przeznaczenie, ze mam go nie używać:)

bo mu chciałaś szatańską liczbę wpisać to się i popsuł:)
No nieźle Cię wyczułam:)
Humorek znaczy lepszy bez mierzenia? ja ostatnio też przestałam na tydzień mierzyć bo się wkurzyłam, że znowu coś się pieprzy... I przestałam brać i magnez i folik.... no ile można tego foliku jeść i jeść miesiącami i nic :(

reklama
Do góry