reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda własnie próbuje dodzownic sie do przychodni przyszpitalnej... bo tej osiedlowej nie chce odwiedzac...
ale ciagle zajete :/ :( a mam przypisana nowa lekarz wiec nawetn ie wiem jak wyglada a tel do niej nie mam bezposredniego...

reklama
hej
Line kurcze szkoda w następnym cyklu się uda

a ja tez nie mam dobrych wiadomości test nie zrobiony i grzecznie sobie ezy w szufladzie bo temp spadła czyli @ przylezie dzisiaj
także w nastepnym cyklu nie mierze temp zobaczymy może na ślepo się uda
mi się tak wydawało ze to nie fasolka bo cyce nie urosły a przy poprzednich ciążach bolały jak cholera

jak następny cykl nie będzie normalny tylko też taki długi to idę do lekarza

Ostatnia edycja:
Dzowniłam do przychodni...babeczkapowiedziała mi że jak mam silne bole brzucha to zebym przyjechała na izbę przyjęć bo lekarz nie ma mozliwości wykonania w czasie wizyty usg... :( jesli bol bedzie dalej sie utrzymywal to pojade... dzis robie bete po pracy :)

Cześć dziewczyny myslałam,że znowu jakies dwie II się pojawią a tu lipa.
U mnie dzisiaj tempka w górę. Ogólnie zaś średnio się czuję. Wczoraj w pracy temp 32 stopnie po prostu padłam.
:wściekła/y: wredna klima znowu wysiadła ale dzisiaj na rano był wezwany serwis to może nim dotrę do pracy na 14 to naprawią.

Line tak mi przykro głowa do góry będzie dobrze :-)
Agnieszko, Sihaya, ALG trzymam kciuki żeby @ nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Aniulkas moją koleżankę też w pierwszych miesiącach bolał brzuch tak jak na okres ale lekarz jej powiedział, że wszystko OK i że tak może być w pierwszych miesiącach, także głowa do góry:-)
Die perle pięknie wyglądałaś w tej sukni i pomysł na nią rewelacyjny :-)

Ostatnia edycja:
DSCF5514.JPGA to moje zdjęcie z dnia ślubu :)

U mnie również @ się zbliża, choć tempka nie spadła, ale pojawiło się plamienie, więc tylko czekać na wiedźmę :/. No i chyba oficjalnie od tego cyklu dołączę do staraczek :) Szkoda tylko, że tak mi się w tym cyklu wszystko poprzestawiało, bo cykl dłuższy już o 8 dni niż normalnie (najdłuższy w moim życiu), dwa skoki temperatury. Masakra jakaś, mam nadzieję, że następny się unormuje...

reklama
Do góry