reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
dziewczyny napweno napisze wieczorem jutro mam jeszcze maraton 12 godzin w pracy, ale dobrze, ze mogę wyrwac się na dwie godzinki i póśc do lekarza. trzymajcie kciuki mocno mocno za Nas!

będzie dobrze!!! i proszę o piękne zdjecia dwóch kreseczek!!! &&&&&&

DIE PERLE bosko wyglądałaś. juz Ci kiedyś mówiłam, ze iękna kobieta z Ciebie jest!!!!

idę odpocząc. dobranoc.

Domickw- dziekuje- mam nadzieje ze ta noc bedzie STOSUNKOWO UDANA....choc Juzmaz ciagle pracuje- znaczy jest juz w domu ale ciagle mierzy cos na jakichs wykresach jakies pomiary robi bo jutro ma jakas wazna konferencje...nie wiem czy bedzie mial glowe do igraszek;/ a nie chce mu mowic - chodz sie bzykac bo ja jajeczkuje- bo sie boje ze sie chlopina zestresuje.....i bedzie na mnie potem mowil kurka nioska jajko zniosla...:p

Hahahahaha die_perle lepiej nie mów, ja swojemu nigdy nie mówię. chłop się stresować nie będzie i lepiej się pobawicie :-) ale kurczę nam od listopada i tak wychodzi lipka...
wiecie co, czasem mnie to przeraża,że może ja niepłodna jestem jaka albo cooo... tyle czasu bez zabezpieczeń a tu nic. a zawsze się bałam...

ech Agacyndo- nie gadaj guptakow takich ....nie staracie sie nawet roku- czyli wsyztkow normie- oczywiscie wiem- ja tez chce zajsc jak najszybciej- jak akzda z NAS- ale nie uprawiac mi tu prosze czarnowidztwa z nieplodnoscia...jeszcze nie czas na takie straszydla.
Zreszta "TWORZENIE NOWEGO ZYCIA" nie moze byc przeciez zbyt latwe. Bog je tworzyl 7 dni....ewolucja tysiace lat....no czymze jest tych kilka miesiecy???? a bzykanie ejst fajne- choc tyle z tego dobrego :D

Sihaya trzymam kciuki , dokopałam się do twojego wykresu i jak tak na niego patrze to chciała bym Ci już pogratulować

taka temp mierzona po południu sieni liczy bo ona zawsze będzie na takim poziomie ja jak ostatnio sobie zmierzyłam miałam 37,56

Dzięki kochana, za Ciebie je tez trzymam kciuki:)
wiem, że tempka popołudniu się nie liczy hehe nie raz "Wam to pisałam jak któraś chciała mierzyć... no ale tak to już jest jak się zaczynamy doszukiwać;) zaczynamy być nieracjonalne;)
my byliśmy cały wieczór na rowerze, niedawno wróciliśmy, podbrzusze co jakiś czas pobolewa, o piersiach nie mówię nawet bo to od wczoraj jakiś koszmar:| no zobaczymy co jutrzejsza tempka pokarze... baaaardzo ciekawa jestem...

Line-6 piękny wykres jak dla mnie jesteś kolejną mocno podejrzaną:) &&&&&&&&

Dziękuję. Lubię o tym myśleć a mój A chce o tym rozmawiać więc spokojnie mogę buszować w sieci w poszukiwaniach ideału :-)

reklama
Świetnie to będzie wyglądać agacynda :) Myślę, że wyjdzie uroczo...
die_perle ale miałaś cudowny pomysł ze zmienianiem góry. Każda ze stylizacji niesztampowa i na każdym zdjęciu jakby nowa osoba :)
To i ja się nieśmiało pochwalę :) Zakochałam się w koronkach, suknie ślubną zobaczyłam w internecie i już wiedziałam, że to będzie ta i nie żadna inna. miłość od pierwszego wejrzenia :)

W kościele miałam welon również koronkowy, ale hulałam już z kwiatem we włosach :)

Choć podobał mi się mój ślubny bukiet z amarylisów to żałuję, że nie odkryłam wcześniej bukietów z broszek, bo teraz sama je robię i uważam, że to takie małe cudeńka..
IMG_4662.jpg
die_perle pochwalisz się swoim?Zobacz załącznik 481858

Ostatnia edycja:
Do góry