reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ficaria piękna suknia, boski bukiet.... Całe szczęście, że już naprawdę bardzo dużo osób się tym zajmuje bo w sieci można zamówić cudeńka.

reklama
Mowia e nadieje umiera ostatnia - u mnie wlasnie umarla. Nie mam zludzen-tem poszla w dóóół no i mnie zalało
Cóż zrobić echhh
Dziewczyny cy wy lekarstwa typy wiesiolek i duphaston to same sobie wzieliscie ( bez wizyty u lekarza?)
Mam jeszcze takie pytanie czy ten monitoring owulacji to robicie z NFZ czy prywatnie. Kurcze tak sie zastanawiam moze ja tez powinnam :tak:

Teraz mi tak wpadlo do glowy-moze ja za ciezko cwicze (basen, nordic walking, orbitrek) i dlatego nie moge zafasolkowac?

Buuuuuu płakać mi sie chce:-(

Ostatnia edycja:
Line-6 przykro mi:( to teraz byle do owulki!

Ćwiczenia raczej nie mają wpływu na fasolkę - zwłaszcza takie jak Ty robisz, bo z tego co piszesz to wszystko są formy aerobowe, pracuje całe ciało bez dużych obciążeń. Nie jest to siłownia, wyciskanie sztang, ćwiczenia izometrycze pojedynczych grup mięśniowych... więc spokojnie sobie ćwicz dalej:)

Ja wiesiołek sama sobie zleciłam, ale już nie biorę bo okazało się, że śluz teoretycznie mam ok.
Duphaston zleciła mi gin.

Co do monitoringu to ja robiłam prywatnie, tylko u mojej gin jest tak, że za monitoring nie płacisz jak za wizytę + usg tylko płacisz za same usg - to było 25 za każde (w sumie miałam 3).

wklejam: Obserwacja cyklu - enpr.pl jak jutro jeszcze spadnie to @ przyjdzie na bank:/

Hej,

Line bardzo mi przykro :( kibicowałam Ci.

Sihaya...żadnych spadków! Ani mi się waż! Same wzroty temp mają być!

Dziś dzień @... już powinna być i o dziwo nie ma jej jeszcze :szok:... więcej temp poszła w góre Obserwacja cyklu - enpr.pl .... dodatkowo śluz mam coś jak białko jajka tylko bardzo bardzo malutko.... szyjka gdzie jest ciężko powiedzieć :p
Nie wytrzymałam i zrobiłam teściora... na pierwszy rzut oka jest negatywny ale jakby się tak przyjrzeć... ale co ja się w ogóle oszukuję.... przy takiej temperaturze... dziwne to wszystko strasznie. Jak do jutra @ nie przyjdzie chyba jeszcze raz siknę...

Trzymam za nasz wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
ALG jak już zrobiłaś test to wrzuć zdjęcie obejrzymy czy "coś" widać :) Jednak patrząc na Twój wykres wydaje mi się być cyklem bezowulacyjnym. Skok jest na pewno źle wyznaczony ponieważ nie tylko pierwsza temperatura skoku, ale i druga i trzecia powinny być nad kreską. Tak jak miałaś w poprzednim cyklu.

Właśnie i mi się tak wydaje że coś ten wykres popieprzony jest :-)
W sumie zastana wiałam się nad tym skokiem ale wyznaczyłam go całkiem świadomie bo miałam tyle śluzu, że prawie po nogach się lał :szok: Teraz mam podobny sluz z tym że jest go bardzo malutko.
Zdjęcie wrzucę jak wrócę z pracy bo właśnie muszę wychodzić ;-)

Miłego dnia dziewczynki !

Cześć :)Dziewczyny ...
Line 6 nie załamuj się tylko zbieraj siły na nastepny miesiac...

A moze dziewczyny ...zainwestujcie w ten mikroskop owulacyjny...
nie chce byc jakas wredna ale moze z tymi temperaturami roznie moze byc... a tak to macie na szkiełku wynik czy sa dni plodne i czy jest owulacja.. :)

Mnie bardzo boli brzuch w nocy z bolu sie zwijałam :( boje sie ze cos nie tak z Kruszynka :(

A moze dziewczyny ...zainwestujcie w ten mikroskop owulacyjny...
nie chce byc jakas wredna ale moze z tymi temperaturami roznie moze byc... a tak to macie na szkiełku wynik czy sa dni plodne i czy jest owulacja.. :)
Podaj jakiegos linka jak to wyglada i jakie jest dzialanie
Cuż jest mi strasznie przykro i juz
Wiecie ja to troche a nawet bardzo glupia jestem-rzeczy ktore tak naprawde nie zala ode mnie biore ze to moja osobista wina. Tak mialam jak mialam cesarke-co ze mnie za matka jak nawet nie porafie własnego dziecka urodzic:-(
Teraz mam tak ze nie potrafie zajść w ciąże. Kurcze ale mnie zdołowało :-:)-:)-(

A jeszcze jedno: skad wiadomo na pewno ze cykl byl bezowulacyjny i co ma na to wplyw??

reklama
Do góry