reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczęta, na szczęście dotarłam do domu ale nie fajosko się czuję...
Sihaya, Fiśkowi chyba dobrze zrobiła przeprowadzka, troszkę szleje, ma więcej miejsca ale dzięki temu szaleje krócej:) A w nocy jest moja małą przytulanką:)
Agacynda, ja nienawidzę się kłócić i nienawidzę tych cichych chwil. Ze Stevem się raczej nie kłócimy a na pewno nie tak żeby się nie odzywać ale z byłym jak się kłóciliśmy to on potrafił się do mnie nie odzywać 3 dni, choć kłótnia była przez niego... a mnie nosiło... ja nie mogę tak nic nie mówić... jak się pierwszy raz tak pokłóciliśmy mieszkając ze sobą trzeciego dnia rano akurat była niedziela i poszłam do kościoła na 7, wracam po godzinie a on biega po domu i sprawdza czy moja torba jest, myślał, że się spakowałam i go zostawiłam:) I trzeba było tak zrobić:)
No ale skoro Wy obydwoje jesteście z tych co potrzebują pomilczeć to dobrze, pomilczycie i wam przejdzie. no ale rzeczywiście niefajnie, że w rocznicę... A tak się cieszyłaś, że będziecie razem w domku

reklama
no cieszyłam się bardzo. A on dwa razy z chaty zwiał... no ale cóż... kiedyś się trzeba pokłócić pierwszy raz... 5 godzin milczenia minęło... ale już sobie na fejsie kawałki wysyłamy... u nas ktoś musi zrobić pierwszy krok, bo inaczej możemy się po kilka dni nie odzywać. dokładnie te same charaktery... dlatego odkąd się znamy czyli 6 lat, to jest drugi raz jak się pokłóciliśmy, ale pierwszy raz jako para.

AGACYNDA przykro mi z powodu kłótni:( czasem tak się powali, że akurat w te chwile zamiast się cieszyc to my się nie odzywamy do siebie. ale za to jakie godzenie jest piękne:tak:
ANIULKAS PIĘKNE TE KOLCZYKI!!! Też uwielbiam świecidełka. trzymam kciuki za jutro:*
fluidki dla Was od Nas::&:&:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D

A mnie tak bolą piersi, że szok! dotknąć się nie mogę:/ i brzuch pobolewa:/ czyżby @ już jutro chciała się zjawić?? a jakie mam zachcianki jedzeniowe!!! w tym to już przechodzę sama siebie hehhe...

Agacynda ściągnij mu te słuchawki i uczcijcie jakoś "produktywnie":D rocznicę:) wszystkiego najlepszego dla Was - jak najmniej takich przykrych chwil:)

Dziewuszki kupiłam sobie w ogóle dzisiaj dwa testy, oba pink testy z tym, że jeden strumieniowy. ale na strumieniowym jedna krecha jak byk, czyli na wesele mogę pić.... !!!!!!!!! niestety nie było o czułości 10... trudno. nie będę pić napewno za dużo, co najwyżej jakieś drinki lub winko.

AGACYNDA wszystkiego dobrego:* a na kiedy masz termin @?? może jeszcze za wcześnie?

SIHAYA a Tobie kiedy @ wypada?? może jest szansa na dzidzię:) mnie tez okropnie cyce bola! i mam powiekszone, twardsze i całe w żyłkach.

Sihaya, rocznica była uczczona w nocy o godzinie 00.09 :-) heheheh

:D no i tak powinno być:) ale wiesz, czczenia nigdy za wiele heheh;)

SIHAYA a Tobie kiedy @ wypada?? może jest szansa na dzidzię:) mnie tez okropnie cyce bola! i mam powiekszone, twardsze i całe w żyłkach.

powinnam mieć w środę... na dzidzię raczej nie ma szans bo temp spada:(

reklama
Domik dopiero na 21 lipca... ale dawno nie robiłam żadnego testu to dzisiaj skoro kupiłam na sobotę sobie jeden walnęłam a coooo :-) hehehe

Sihaya, my nie próżnujemy... raz w miesiącu mamy przestoje dwu dniowe i tyle :-) a tak to codziennie... no jak mam małpę to też...
Raczej podchodzimy do tego jak do miłości a nie obowiązku więc dobrze nam jest ;-)

Do góry