reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

aa no i ja tez mam nadzerke a wyniki cytologii rewelacyjne wiec czy to napewno jest ze soba powiazane?
Pewnie nie zawsze ale chyba często towarzyszy nadżerce ale na pewno jak dzieje się coś naprawdę złego to wzywają natychmiast także będzie ok :)
margotko86 co u Ciebie?

reklama
ANIULKAS ja tez widzę drugą kreskę! moim skromnym zdaniem jak to jest test sprzed kilku dni to teraz mimo pory popołudniowej powinna byc juz bardziej widoczna. sikaj kochana!:-D
MADLEY nie stresuj się! stany zapalne u kobiet to norma. dostaniesz tabletki i wszystko się wyleczy
MGIEŁKA tak mi przykro kochana:( nie załamuj się. wtul się w Oliwcie. to Twoje najwieksze szczęscie!
MYNIA biedactwo. Ty to masz przygody z tym zdrowiem:(
PIANKA no to dobry znak:) oby było tak jak w poprzedniej ciąży. a o córcie ile się starałaś?

Aż taką optymistką to chyba nie jestem ale mam nadzieję że drugie dzieciątko nie będzie kazało długo na siebie czekać ;)

Swietna rocznica... Siedze sama, wkur*iona na chacie... A moj mezczyzna gdzies sobie poszedl bo sie poklocilismy i stwierdzil ze mi chyba przeszkadza i wyszedl... Nie ma to jak sie pierwszy raz poklocic. Szkoda tylko ze w dzien rocznicy.

Agacynda wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, przede wszystkim szybkiego zafasolkowania :-)
ja z moim mężem pokłóciłam się krótko po ślubie także wiesz, mąż przejdzie się, ochłonie i będziecie się godzić w łóżeczku :tak: i może nawet będzie owoc z tego godzenia ;-)

reklama
agacynda złość piękności szkodzi :) Włącz sobie ulubioną muzyczkę i nie denerwuj się. Mnie muzyka zawsze uspokaja jak mam nerwice :) Wróci, pogodzicie się, i będzie znowu kolorowo :) Ja z moim Mężem często się o coś kłócę. Najczęściej o pierdoły, a potem się z tego śmiejemy :)

Do góry