reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hehheeh jak to mój A mówi ''temperamentos'' hehehe dobraliśmy się normalnie jak w korcu maku. A najlepsze jest to, że żadne z nas nie pochodzi z tej miejscowości, w której mieszkamy. ja rodowita Zielonogórzanka a mój A z wiochy spod wrocka... a mieszkamy 70 km od Wrocławia i tu się poznaliśmy.
i on się tu przeprowadził w 1997 a ja w 1999 :d

o zgrozo!!... chyba nie ma nic gorszego jak podchodzić do tego jako obowiązku, brrr.. zwłaszcza jeszcze przed ślubem heheh...;)
a na weselu udanej zabawy:) też bym na jakieś poszła, a tu jakiś przestój mamy i nic się nie szykuje.

ja już uciekam do podusi, poczytam jeszcze i do spania- trzeba zebrać siły na jutrzejsze harce z dzieciaczkami;)

No właśnie czasami mam wrażenie, że przy staraniach u niektórych kobiet to obowiązek. a ja się bawię i to świetnie !! :-)
a kiedyś Wam mówiłam do kogo idę na wesele, do swojej przyjaciółki. żaliłam się Wam, że ja miałam być pierwsza hehehe ;-) ale spoko, już mi przeszło, to był impuls. teraz jestem szczęśliwa, że wychodzi za naprawdę bardzo fajnego faceta i życzę im mnóstwo szczęścia.
Dobranoc Sihaya :*

AGACYNDA no to jak nic przeznaczenie was dopadło. ogromna strzała amorka:) a teraz czas żeby Twój A coś ustrzelił:-D ja tez ide na wesele 21. nie wiem jak to bedzie, ciagle mi sie spac chce. zebym nie zasneła za stołem bo wstyd bedzie:-D

SIHAYA dobranoc:*

tez zmykam bo jutro do pracy a poza tym cos mnie muli:baffled:. trzymajcie sie kochane:* dobranoc

Witam o poranku:) Dziś ja pierwsza ale musiałam Wam napisać o dręczących mnie myślach...
Wczoraj tempka dość ostro spadła w dół (wiem, że nie poniżej linii ale jednak, a patrząc na poprzednie cykle takie spadki zawsze zapowiadały @) no a dziś mierzę znowu a tu 36,9:| przed chwilą(po wstaniu,śniadaniu i godzinę później od pierwszego pomiaru) zmierzyłam ponownie i ku mojemu zdziwieniu wcale bardzo nie spadła, bo jest 36,8:| no i co ja teraz mam myśleć niby??? wczoraj byłam już pogodzona z nadchodzącą @ a dziś takie kuku:|
tutaj macie wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl

miłego dnia wszystkim życzę!:)
ja to się będę dziś biła z myślami tylko:/

Ja myślę, że to mogła być implantacja... :) Poczekałabym do jutra na rozwój wypadków i testowałabym na Twoim miejscu. Trzymam kciuki! :)

reklama
Do góry