reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

gdy jest biała to wtedy jest wina testu i wynik nieważny, bo nie zachodzą związki chemiczne czy coś tam... ja tak miałam ostatnio, po kilku godzinach pojawiła się biała kreska.
różowa sama z siebie nie powstanie, musi być podwyższony HCG :D dlatego ja baaaaardzo wierzę w Ciebie!:)))

reklama
Aniulkas przeciez już w piątek ustaliłyśmy, że jest ciąża:p rób drugi, albo betkę i będziesz mieć potwierdzenie:)
&&&&&&& dla Ciebie :)

a te dla reszty dziewczyn:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

co tak mało dla mnie &&&&& ?:p
Dobra dzięki dziewczyny za miłe popołudnie. Lece do domu. Do mojej psiuni i czekamy na mężlulka przywiezie testy to moze dzis zrobimy...

bo Ty jesteś jedna a pozostałych dziewczyn więcej więc musza się podzielić;) :p poza tym.. Ty już masz w sobie fasolkę:]

Myniu a Ciebie co tam znowu dopadło, hm?? Współczuje:( Jak nie urok to... jakoś wyjątkowo Cię dopada co rusz to coś - teraz pewnie po tym szaleństwie z kartonami...
A jak w nowym mieszkanku? Figielek zadomowił się już?

Ja już robiłam betę Salior Moon, w 10 dniu po skoku i wykazała brak ciąży. Jeszcze tak się zastanawiam, może źle wyznaczyłam granicę? Nigdy tak nie miałam, al być może owulacja była ok 24, 25 dc, dlatego nic nie wychodzi? Jak myślicie?
Zobacz załącznik 481488

P.S. Również widzę drugą, bardzo delikatna, ale jednak kreskę :)

Ostatnia edycja:
Aniulkas ja widzę :) daj szybciutko znać jak się zdecydujesz jednak dzisiaj zrobić test
Madley piszesz że miałaś małą nadżerkę więc to pewnie z nią się wiąże wynik cytologii-ja miałam i właśnie przez to cytologia pokazała stan zapalny, miałam wymrażaną ból jak na okres ze 2-3dni ale mi usuwał jak była już pokaźna także u Ciebie pewnie będzie pikuś :)

ficaria na początku nie mierzyłaś tzn przed granicą nie ma zbyt wielu pomiarów więc może rzeczywiście ten drugi skok jest dopiero właściwy.. a jak ze śluzem było? bo tempka to jeszcze nie wszystko przecież:)

wg tego jak teraz masz pozaznaczane to kurcze jak dla mnie ciążowy ten wykres masz....:)

Aniulkas ja tez widze kreche, ale jesli to bobotest to bym poczekala kilka dni na Twoim miejscu i zrobila normalny test. Bo mi kilka miesiecy temu tez wyszla druga krecha na bobotescie.
I jestem tego samego zdania co Czarni odnosnie wypalania i wymrazania nadzerki jesli chce sie miec dzieci. Dziewczyny pamietajcie ze z tego wypalenia i wymrozenia robi sie blizna ktora przy porodzie musi zostac rozerwana.... Auuuuuu...
aa no i ja tez mam nadzerke a wyniki cytologii rewelacyjne wiec czy to napewno jest ze soba powiazane?

reklama
No, właśnie nie mierzyłam, bo byłam na wyjeździe, gdzie prawie nie spałam i stwierdziłam, że bez sensu o tym myśleć i jeszcze zaburzona dawać...
Tutaj można zobaczyć moje poprzednie cykle: Obserwacja cyklu - enpr.pl
Pierwszy raz mam taki długi... :)
Śluz był białkowy właśnie wtedy jak na wykresie pozaznaczane... Już nic z tego nie kumam, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to źle wyznaczona granica.

Do góry