reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam :-)
Chciałabym do Was dołączyć, w końcu wynegocjowałam z mężem rodzeństwo dla naszej córeczki.:-)
W zasadzie założyłam że mam cały rok na to by się udało. Przy pierwszej ciąży zaszłam w 5 cyklu i to dopiero wtedy jak przestałam mieć parcie na ciąże :tak:

Witam! Podobnie jak Adze udało mi się wynegosjować hcęć posiadania drugiego potomka przez mojego męża, a zatem nasza córcia (prawie już cztero letnia) ma szansę na braciszka lub siostrzyczkę.

Jestem tu po raz pierwszy, mam nadzieję, że mogę się dołączyć :) bardzo mi się spodobała atmosfera tego forum :)
ostatnią @ miałam 01-02-2012, planowana @ miała pojawic się 25-02-2012 ale .. na razie cisza .....

reklama
Witam! Podobnie jak Adze udało mi się wynegosjować hcęć posiadania drugiego potomka przez mojego męża, a zatem nasza córcia (prawie już cztero letnia) ma szansę na braciszka lub siostrzyczkę.

Jestem tu po raz pierwszy, mam nadzieję, że mogę się dołączyć :) bardzo mi się spodobała atmosfera tego forum :)
ostatnią @ miałam 01-02-2012, planowana @ miała pojawic się 25-02-2012 ale .. na razie cisza .....

witamy ;)

witaj rozab i życze II kresek :)

Rozab witaaaaaaaaaaaaaaaaj :))

ojej ale już dzisiaj się nawitałyśmy Pań :p Fajnie fajnie !! tak nas dużooooooo się robi :p :D

A ja dzisiaj byłam u brata w szpitalu... Biedny... Obwodowy lewostronny paraliż nerwu twarzowego :| Masakra... Wygląda jak Sylvester Stalone jak się śmieje... Tak mi go szkoda. I nie wiadomo do kiedy będzie leżał.

Moje kochane gzieś mi ućknoł post noi klapcia nie wiem gdzie jest ... ;p
jej ja dzisiaj do 21 w pracy ... juz do domciu chce dzisiaj jade do narzeczonego na dwa dni wolnego od pracy :)
ale działania o dzidźke są zawieszone bo post :(
Mój kochany chce mi pokazać że dla niego nie liczy sie najbardziej fizyczna strona naszego związku a tak po za tym to ponoć najabrdziej w życiu pragnie mnie .... :D

mam dziewczyny takie pytanie, otóż 21 pojawiła się @ (dokładnie 7 dnia odkąd brałam luteinę). dziś już jest po @ a na papierze toaletowym od wczoraj dostrzegam plamienia. czy to efekt tej luteiny?? czy to coś nowego??

Poważnie Grzanka rezygnujecie z przytulanka na rzecz postu?

Erm Matyjasowa!! męczy Cię zgaga?

Szczerze bym Ci Malena pomogła ale nie znam się na lutce.

reklama
Rozab witaaaaaaaaaaaaaaaaj :))

ojej ale już dzisiaj się nawitałyśmy Pań :p Fajnie fajnie !! tak nas dużooooooo się robi :p :D

A ja dzisiaj byłam u brata w szpitalu... Biedny... Obwodowy lewostronny paraliż nerwu twarzowego :| Masakra... Wygląda jak Sylvester Stalone jak się śmieje... Tak mi go szkoda. I nie wiadomo do kiedy będzie leżał.
kochan bedzie dobrze młody wyzdrowieje :) uściski ode mnie :)

Do góry