reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibzioku ja też nie lubię jeść sama i codziennie czekam z obiadem na m. Na szczęście ok 16.30 jest już zwykle w domu więc udaje nam się wspólne obiadkowanie:)

Zonqa przykro mi z powodu testu:* może jest jeszcze szansa? jak myślicie dziewczyny? skoro @ nadal nie ma, to chyba można mieć nadzieję...

Frutty ja specjalistą od ciąży nie jestem hihi ale z tego co mi wiadomo to jednym z objawów może być częste oddawanie moczu:) Przy zapaleniu pęcherza czy czymś w tym stylu, bolało by Cię przy siusiu lub piekło etc. Wiem bo osobiście jesienno-zimowymi porami się z tym męczę od hmm... 3 lat:/
Więc testuj kochana i przynieś nam dobre wieści:)

reklama
dziewczynki ale dzis fajny dzień taki urlopowy
a poza tym to dziś mnie tak jajnik zakłuł że myślałam że wyjde z siebie fuck o co chodzi hmmmm
na ciąże nie licze śluzu niewiele
Zonga kochana tule mocno
moja niunia juz usypia a ja nadrabiam zaległości, w piątek wyjeżdżam będzie dużo na głowie to nie będzie czasu myśleć szkoda mi bo do pażdziernika mąż będzie daleko wiec to byla ostatnia szansa a akurat w moją owulacje mial strzelanie ehhhh
no i kochane troche ograniczam jedzenie bo nie moge na siebie patrzeć jutro kupuje dresy i zaczynam biegac

ja jeszcze po cichu liczę że dwie kreseczki się pojawią choć szansa pewnie marna ale póki @ nie ma nadzieja jeszcze się tli

W pierwszej ciąży wyszedł mi dopiero 3 test i to 10 w dni @

Dziś 25 i nie z porannego moczu więc może jednak tam coś się u mnie powoli wykluwa ...

zobaczymy co przyniesie najbliższy czas... nadzieja umiera ostatnia

Hej :)

Melduję, że u mnie @ się właśnie pojawiła więc moja nadzieja poszła się j***ć :wściekła/y:

Zonqa za to u Ciebie będą dwie kreseczki i basta! Musisz nas godnie reprezentować :-)

Margotka przykro mi... i w ogóle jakoś nie mogę w to uwierzyć.. tak to pięknie u Ciebie wyglądało, eh...
no nic, wakacyjne uniesienia ponoć sprzyjają fasolkom więc dziewczyny nie załamujemy się tylko do dzieła:D

Sihaya dziękuję :)

Staram się nie załamywać, bo chcę wyluzować na wakacjach :)

A mam do Was prośbę o poradę co byście zrobiły na moim miejscu :) Bo 13 lipca wyjeżdżam na wakacje i nie wiem jak to tam będzie z mierzeniem temperatury i nie wiem czy mierzyć sobie tempkę normalnie do tego 13 lipca a później już nie czy poprostu odpuścić już cały cykl i w ogóle nie mierzyć? Co byście zrobiły na moim miejscu? Bo ja sama nie wiem...

Ostatnia edycja:
Ja bym nie mierzyła... bo to akurat po 13ym owulka powinna Ci wypaść, chyba? więc wcześniej pewnie będą się utrzymywac te niższe wartości,a skoro później i tak masz nie mierzyć to zrób sobie wolne i jak luzować to na całego:)
Mnie z kolei @ wypadnie dzień przed wyjazdem na urlop więc też nie będę mierzyć do powrotu... a potem pewnie dopiero pod sam koniec cyklu żeby wiedzieć czy @ idzie czy nie... oby nie;)
z resztą ja już w tym cyklu jakoś też nieświadomie wyluzowałam:D http://enpr.pl/2935

Ostatnia edycja:
Bzibzioku ja też nie lubię jeść sama i codziennie czekam z obiadem na m. Na szczęście ok 16.30 jest już zwykle w domu więc udaje nam się wspólne obiadkowanie:)
U nas też zwykle nie ma tego prblemu, bo G. pracuje do 16:00 tak jak i ja ale teraz jeden kolega jest na urlopie i siedzi po godzinach:(
Margotko trzymaj się, wiem jak to jest, wszystkie wiemy... Następnym razem będzie lepiej

reklama
Sihaya dziękuję :)

Staram się nie załamywać, bo chcę wyluzować na wakacjach :)

A mam do Was prośbę o poradę co byście zrobiły na moim miejscu :) Bo 13 lipca wyjeżdżam na wakacje i nie wiem jak to tam będzie z mierzeniem temperatury i nie wiem czy mierzyć sobie tempkę normalnie do tego 13 lipca a później już nie czy poprostu odpuścić już cały cykl i w ogóle nie mierzyć? Co byście zrobiły na moim miejscu? Bo ja sama nie wiem...
Ja na wakacjach odpuściłam i nawet nie brałam termometru, nie można całego życia poświęcić na myślenie o jednym trzeba korzystać z życia!!!

Do góry