reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Taaak, a zwłaszcza jak będzie córcia a dla takiej małej różowej księżniczki facet przepadnie :D widzę to po swoim hehe wiesz Aniulkas już my to mamy na nich sposoby jak nam na czymś mocno zależy ;) ja myślę że teraz może tak mówi bo się boi nowej nieznanej sytuacji co i jak z takim maluszkiem ale jak już będzie wprawionym tatą to pewnie zmieni zdanie :)

Postanowilam troszke pobiegac- nie biegalam przez caly zeszły tydzien-nie mialam sily ani ochoty. A tak to wiaze mile z pozytecznym - bieg na orbiteku z ogladaniem starego odcinka "przepis na zycie" Wiec stracilam 1100 kcal wiec i samopoczucie sie poprawilo.

hej dziewczyny :) mialam dzis testowac jednak nie moge sie zebrac w sobie... @ nadal nie ma tylko czasem brzuch zaboli ... i sluz no jakos nie mam juz go.. dzis mialam rozciagliwy jak diabli..a poza tym nie ma ..tyle co wczesniej. ja juz w domku po pracy specjalnie na dzis zapisalam malo klientek bo bol brzucha jakos sprawia ze niespokojna jestem.wiec wrocilam do domu poleze sobie obejrze jakis film..
powiedzcie mi jesli bym miala zapalenie pecherza to by mnie cos pieklo czy cos?
pytam bo od 2 dni bodajze biegam czesciej do lazienki(hmm ale kiedy ja bym go przeziebila??;/ )

zonqa .. tule mocno kochana:* wiem ze latwo mowic ale glowka do gory..w koncu nadejdzie odpowiedni moment.. :* !!
Sailor_Moon w tym tygodniu napewno zatestuje..:) obiecuje .. jutro ew w srode bo moj Kamil chce byc przy testowaniu no i obiecalam mu...wiec chce slowa dotrzymac...dwa dni to w sumie nie duzo:)

podczytalam troche marcowki i one maja juz jako takie objawy .. a ja raczej nie mam tylko brzuch mnie boli juz z tydzien czasu aby i nie pare dni dluzej i wczesniej ten sluz a teraz tylko latam na sikanie czesciej..

reklama
a ja dopiero czekam na obiadek, który się piecze. Mąż jeszcze nie wrócił starałam się opóźnić zrobienie obiadu żebyśmy zjedli razem ale chyba na niego nie doczekam i zjem sama:(A strasznie nie lubie jeść sama.
Moje rozmyslania obiadowe skończyły się w efekcie zapiekanką ziemniaczana z boczkiem, kiełbasą, pieczarkami, cebulą i oczywiście żeby nie była paczka szparagów.

Do góry