reklama
Pianka
Fanka BB :)
Taaak, a zwłaszcza jak będzie córcia a dla takiej małej różowej księżniczki facet przepadnie
widzę to po swoim hehe wiesz Aniulkas już my to mamy na nich sposoby jak nam na czymś mocno zależy
ja myślę że teraz może tak mówi bo się boi nowej nieznanej sytuacji co i jak z takim maluszkiem ale jak już będzie wprawionym tatą to pewnie zmieni zdanie 
Postanowilam troszke pobiegac- nie biegalam przez caly zeszły tydzien-nie mialam sily ani ochoty. A tak to wiaze mile z pozytecznym - bieg na orbiteku z ogladaniem starego odcinka "przepis na zycie" Wiec stracilam 1100 kcal wiec i samopoczucie sie poprawilo.
frutty :)
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny
mialam dzis testowac jednak nie moge sie zebrac w sobie... @ nadal nie ma tylko czasem brzuch zaboli ... i sluz no jakos nie mam juz go.. dzis mialam rozciagliwy jak diabli..a poza tym nie ma ..tyle co wczesniej. ja juz w domku po pracy specjalnie na dzis zapisalam malo klientek bo bol brzucha jakos sprawia ze niespokojna jestem.wiec wrocilam do domu poleze sobie obejrze jakis film..
powiedzcie mi jesli bym miala zapalenie pecherza to by mnie cos pieklo czy cos?
pytam bo od 2 dni bodajze biegam czesciej do lazienki(hmm ale kiedy ja bym go przeziebila??;/ )
powiedzcie mi jesli bym miala zapalenie pecherza to by mnie cos pieklo czy cos?
pytam bo od 2 dni bodajze biegam czesciej do lazienki(hmm ale kiedy ja bym go przeziebila??;/ )
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Frutty nie cuduj nam tu tylko testuj kochana ja mam przerwe w prqcy. Sauna dzisiaj ehhh
zonqa
Szał, dziki szał...
Dziś robiłam test o czułości 25 i niestety jedna kreska 
frutty :)
Zaciekawiona BB
zonqa .. tule mocno kochana:* wiem ze latwo mowic ale glowka do gory..w koncu nadejdzie odpowiedni moment.. :* !!
Sailor_Moon w tym tygodniu napewno zatestuje..
obiecuje .. jutro ew w srode bo moj Kamil chce byc przy testowaniu no i obiecalam mu...wiec chce slowa dotrzymac...dwa dni to w sumie nie duzo
podczytalam troche marcowki i one maja juz jako takie objawy .. a ja raczej nie mam tylko brzuch mnie boli juz z tydzien czasu aby i nie pare dni dluzej i wczesniej ten sluz a teraz tylko latam na sikanie czesciej..
Sailor_Moon w tym tygodniu napewno zatestuje..
podczytalam troche marcowki i one maja juz jako takie objawy .. a ja raczej nie mam tylko brzuch mnie boli juz z tydzien czasu aby i nie pare dni dluzej i wczesniej ten sluz a teraz tylko latam na sikanie czesciej..
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
dziewczyny padam ze zmęczenia to ciepło mnie wykończy
normalnie nie dopasujesz jak zimno to źle jak ciepło też
Frutty testuj
normalnie nie dopasujesz jak zimno to źle jak ciepło też
Frutty testuj
reklama
a ja dopiero czekam na obiadek, który się piecze. Mąż jeszcze nie wrócił starałam się opóźnić zrobienie obiadu żebyśmy zjedli razem ale chyba na niego nie doczekam i zjem sama
A strasznie nie lubie jeść sama.
Moje rozmyslania obiadowe skończyły się w efekcie zapiekanką ziemniaczana z boczkiem, kiełbasą, pieczarkami, cebulą i oczywiście żeby nie była paczka szparagów.
Moje rozmyslania obiadowe skończyły się w efekcie zapiekanką ziemniaczana z boczkiem, kiełbasą, pieczarkami, cebulą i oczywiście żeby nie była paczka szparagów.