reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja sobie w najlepsze piję kawę mrożoną, wyszłam na chwilę na balkon ale tam się wysiedzieć nie da.
U mnie temperatura ani mysli iść w górę za to śluz mi się zrobił mleczny baaardzo rozciągliwy, taki "glutowaty"sorki za porównanie, ale jeszcze takiego nigdy nie miałam. Owulacja powinna być za dwa dni ale w tym cyklu nic z tego bo mąż chory i nawet go nie chcę męczyć, bo z nosa mu się leje, a to jest mało romantyczne jak w trakcie wyciera nos:)No i on przez to wszystko ochoty nie ma... wię poddaję kolejny cykl.

reklama
hej

u mnie nadal brak @ rano mnie równo mdliło ale póki co się uspokoiło, jeśli nic się do jutra nie wykluję robimy kolejny test.
Zmykam do Wawy na spacer z rodzinką:-)

trzymam kciuki...
czesc
siedze jeszcze sama i czekam na mezusia az wróci z pracy. Ten tydzien jakis dziwny... ciagle spac mi sie chce.. czy to ladna czy brzydka pogoda.. czy jestem w rpacy czy w domu. Mam nadzieje ze to tyllko na dobre wyjdzie. To testu pozostał mi tydzien nie wiem jak wytrrzymam ale musze.Ciagle kusi mnie test zakupiony w tamtym miesiacu. Lezy w szafce..wczoraj czytałam ze ma on czułość 10...wyrywa 2-3 dniowa ciąże. Nie wiem czy warto go wykonac czy juz by cos wykazal dni plodne byly w tamtym tygodniu. juz nimelo 7 dni. Ale poczekam....

Aniulka na wykresach widziałam najwczesniej,że wyszedł 8 dnia po owu za to sporej grupce już 9 dnia po owu.:tak: chociaż to i tak gdybania bo nie wiem kiedy będzie zagnieżdżenie

aniulkas ja zrobiłam test 9 dni po owu i nic nie wykazał. Obecnie jestem 11 dpo i poczekam do jutra. Podobno w 12 dpo już większosci kobiet wychodzi II (oczywiście jeśli faktycznie zaciążyły ;))
Kupiłam test o czułości 10 ml więc jesli faktycznie zafasolkowałam, to muuusi to wykazać!! :-):-D

Ja przy pierwszym dziecku testowałam po 1 dniu spodziewanej @ Wyszły od razu II kreski - ten teścik zostawiłam sobie tak na pamiątkę:-) Teraz też mam zamiar testować w terminie przewidywalnej @.
Dziewczyny a gdzie wy te testy kupujecie? 10 ml to najczulszy jest??

Wrrr zezłościłam sie na pogodę-własnie sie szykowałam z rodzinka nad wode i grzmoty usłyszałam Kurcze i co robić :crazy: przyjdzie burza czy nie :wściekła/y:??

witajcie
u mnie weekend rozrywkowy ja oficjalnie na urlopie wszystko mnie chwilowo wnerwia, ale to myślę że minie ja w tym miesiącu nie liczę na nic a juz mam dosc tego sprawdzania, no trzymajcie się papa

reklama
Cześć dziewczyny :) a u nas się rozpadało :( na szczęście zdążyliśmy się dziś wygrillować na działeczce i córcia wymoczyła się w basenie :) Wczoraj pół dnia w kuchni-dostaliśmy jagody i przerabiałam je na drożdżóweczki :) Trzymam kciuki za testujące lada dzień i czekamy na dobre wieści :)

Do góry